Inzamelen plastic afval en oud papier kern Schagen

Dit item is verlopen op 21-04-2013.

Op vrijdag 19 april 2013 haalt de HVC in de kern Schagen het plastic afval op. Let op! De plastic hero- verzamelzakken graag vóór 07.30 uur aanbieden op de plaats waar u normaal de grijze en gft-rolcontainers plaatst. Het vroege tijdstip is hier vooral van belang omdat de inzamelauto voor plastic een totaal andere route rijdt dan bij de rolcontainer inzameling. Te laat geplaatste plastic hero- zakken worden niet meegenomen en kunt u pas bij de volgende ronde weer aanbieden.

Inzamelen oud papier
Op vrijdag 19 april 2013 zamelt de HVC in de Waldervaart (kern Schagen)
en het aangrenzend buitengebied oud papier in. Zet de rolcontainer vóór 07.30 uur met de handvatten naar de wegzijde aan de weg.

Op zaterdag 20 april 2013 zamelen de verenigingen in de wijken Hoep, Groeneweg, Oud Schagen (incl. centrum) (kern Schagen) oud papier in. Wilt u het oud papier in kartonnen dozen of gebundeld aan de weg zetten. Of op de plek waar de rolemmers worden geleegd. Graag niet in plastic kratten of houten kistjes omdat dit lastig te legen is.

Maak een afspraak

Maak een afspraak

Als ondernemer kunt u een afspraak maken met onze bedrijfscontactfunctionaris Menno Bes, via (0224) 210 400 of via menno.bes@schagen.nl.