Bedrijventerrein Lagedijk – De Lus

In de stad Schagen ligt gemengd bedrijventerrein Lagedijk. Gemeente Schagen verkoopt hier 6,5 ha nieuwe bedrijfskavels op uitbreiding De Lus. De Lus biedt maximale vrijheid: flexibiliteit in kavelgrootte, welstandsvrij en een brede milieucategorie 2 t/m 5 (deels watergebonden). Voor iedere ondernemer wat wils!

Centrale ligging via weg en water

De Lus is het noordelijke deel van bedrijventerrein Lagedijk in Schagen. De variatie in bedrijven is hier opvallend en de bereikbaarheid goed. Het ligt direct aan de N245 (Westerweg) en nabij N248 (provinciale weg) en N9 (de weg van Alkmaar naar Den Helder). De Lus ligt tegen een groene zone met een directe verbinding over water naar het Noordhollandsch Kanaal.

luchtfoto waarin is aangegeven welk deel het bedrijventerrein de Lus is.

Breed scala aan bedrijvigheid mogelijk

De uitbreiding op bedrijventerrein Lagedijk is bedoeld voor een breed scala aan soorten bedrijven: van opslag, bedrijfsverzamelgebouwen en kleinschalige hoogwaardige bedrijvigheid tot middelzware industriële handelsbedrijven en watergebonden grootschalige bedrijvigheid.

Meer weten of vragen?

Voor meer informatie over de mogelijkheden kunt u contact opnemen met Bedrijfscontactfunctionaris Menno Bes via telefoonnummer 06 12 69 20 87. Of laat uw gegevens achter via het contactformulier. Menno neemt vervolgens zo snel mogelijk contact met u op.