HOME  |  Bestuur & Organisatie  |  Toekomst van Schagen - visie 2040  |  Visiemakers geven hun visie

Visiemakers geven hun visie

Op 21 april zijn we met alle ‘visiemakers’ bij elkaar gekomen om terug te geven wat tot nu is gedaan met wat is opgehaald. Inwoners, ondernemers, het onderwijs en 10-jarigen waren aanwezig om aan te geven wat zij nog willen aanvullen, hoe zij het verhaal van Schagen in een toespraak zouden zien en wat de beste oneliner is voor de visie van Schagen.

Er is veel aangevuld; een deel kunnen we gebruiken voor het aanscherpen/vervolmaken van de visie, een deel geven we mee aan de politiek en een ander deel kan vorm krijgen in de uitvoeringsprogramma’s die er gaan komen. Zo was een veelgehoord commentaar tijdens de avond dat er in de visie meer aandacht moet komen voor de kleine kernen. Ook mocht de visie volgens velen wel wat ambitieuzer en meer focus hebben. Dit nemen we allemaal mee. De toespraken en oneliners kunnen we goed gebruiken voor de visualisatie van de visie; welke beelden gaan we gebruiken om het verhaal te ondersteunen.

Hieronder vindt u de bijdrage van de aanwezige 10-jarigen, die het verhaal van de visie, zoals dat nu is gevormd hebben vertaald naar prachtige tekeningen.

De volgende stap is nu het vervolmaken van de visie, zodat deze na de zomer kan worden vastgesteld. Wij houden u op de hoogte!

EtenHigh Tech Travel

Muziek Visie 2040 van Bas

Toekomst van Schagen 2040