HOME  |  Bestuur & Organisatie  |  Verkiezingen

Verkiezingen

Op woensdag 17 maart 2021 waren er Tweede Kamerverkiezingen. Net als alle andere gemeenten is gemeente Schagen afhankelijk van de landelijke keuzes die gemaakt worden. Vanwege het coronavirus waren aanpassingen noodzakelijk.

Op deze pagina houden wij u op de hoogte van belangrijke ontwikkelingen en praktische zaken die u als kiezer moet weten. Denk bijvoorbeeld aan de locaties van de stembureaus, het aanvragen van kiezerspassen, schriftelijke volmachten en andere veel gestelde vragen.

Heeft u vragen over de Tweede Kamerverkiezingen? Neem dan contact op met het team Verkiezingen. Dit kan door het contactformulier in te vullen of door te bellen met (0224) 210 400.
 

Verkiezingsuitslagen

Wilt u weten hoe er bij eerdere verkiezingen is gestemd? Bekijk de uitslagen van eerdere verkiezingen

Vragen?

Heeft u vragen of opmerkingen over de verkiezingen? Neem dan contact met ons op via (0224) 210 400 of via ons contactformulier.

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik stemmen? Waar kan ik stemmen? Kan iemand anders voor mij stemmen? Hoe stem ik vanuit het buitenland? De antwoorden op deze vragen en andere vragen over de verkiezingen hebben wij voor u op een rijtje gezet in onze veel gestelde vragen over de verkiezingen.