HOME  |  Bestuur & Organisatie  |  Word trainee bij gemeente Schagen!

Word trainee bij gemeente Schagen!

De gemeente Schagen staat heel dicht bij haar inwoners en ondernemers. Daarbij hebben we een opmerkelijke missie: “Alles wat wij doen en laten draagt bij aan het Geluk van onze inwoners en ondernemers”. Vind jij dit een goed idee dat je zelf ook wilt uitdragen? Dan is gemeente Schagen iets voor jou! Voor een impressie hoe het bij ons is, kun je onderstaande film bekijken.

Trainee zijn bij de gemeente Schagen

Binnenkort start ons 2-jarig traineeship. Je gaat aan de slag op verschillende afdelingen binnen onze gemeentelijke organisatie. Naast dat jij jouw kwaliteiten leert kennen, ontwikkel je je op zowel persoonlijk als professioneel niveau. Je leert onder andere een debat voeren, pitchen, feedback geven en je wordt opgeleid tot Lean begeleider.

Wat bieden wij?

Allereerst bieden wij een fijne flexplek in een gloednieuw ingericht gemeentehuis in het centrum van Schagen met leuke en gemotiveerde collega’s. Wij hebben flexibele werktijden waarbij thuiswerken een vanzelfsprekendheid is.

Daarnaast bieden wij een veelzijdig traineeship binnen een ambitieuze organisatie. De invulling van het traineeship betreft een dienstverband voor 36 uur per week voor de duur van 2 jaar, waarbij je gemiddeld 1 dag per week besteed aan je eigen ontwikkeling. Het bruto salaris is maximaal € 2527,- per maand, exclusief toeslagen. Deze is ruim 16%.

Het gemeentehuis van Schagen is goed te bereiken. Het station van Schagen ligt op minder dan 5 minuten loopafstand en op nog geen 50 minuten reisafstand van Amsterdam Centraal. Kom je liever met de auto? Je rijdt filevrij naar Schagen en parkeren is hier gratis.

Wie wij zoeken?

Wij zoeken WO afgestudeerden in bijvoorbeeld de richting bedrijfskunde, bestuurskunde, economie, rechten of communicatie met maximaal 1 jaar werkervaring. Ben jij nieuwsgierig, rijk aan ideeën een verbinder en ook oplossingsgericht? Met andere woorden ”Je streeft je doel na en zet je daar 100% voor in”? Ben je na het lezen enthousiast geworden? Meld je dan aan via ons contactformulier.