Bbz/Tozo

Informatie over het coronavirus
HOME  |  Hulp voor ondernemers  |  Bbz/Tozo

Bbz/Tozo

#Corona Denk om elkaar. Houd vol. Schagen Samen Sterk.

Bent u zelfstandig ondernemer (zzp'er) of directeur van een bv? Woont u in Schagen en heeft u financiĆ«le problemen als gevolg van het coronavirus? Dan kunt u ondersteuning aanvragen. Via onderstaande knop 'Bbz/Tozo' vindt u alle informatie over hoe u gebruik kunt maken van de Tijdelijke overbruggingsregeling (Tozo). U vindt hier ook de aanvraagformulieren voor levensonderhoud en het bedrijfskrediet.

Bbz/Tozo

Vragen over bijstand voor zelfstandigen of een noodsituatie?

U kunt meer vragen en antwoorden vinden op de pagina bijstand voor zelfstandigen. Heeft u een noodsituatie? Neem dan contact op met het wijkteam via onderstaand contactformulier of telefonisch via (0224) 210 400. Let op! Momenteel is het erg druk. Het kan dus zijn dat het langer duurt dan normaal voordat u iemand aan de telefoon krijgt.

Contactformulier wijkteam

Waarschuwing! er zijn nepsites in omloop. Deze sites doen voorkomen alsof u daar uw tegemoetkoming (Tozo) kan aanvragen. Op deze sites wordt geld gevraagd voor de aanvraag. We adviseren u hier niet op in te gaan. Ook als u berichten ontvangt via uw mailbox raden wij u aan hier niet op in te gaan.