Eerste verkoop grond op De Lus voor GaragePark BV

Bedrijventerrein Lagedijk – De Lus
HOME  |  Nieuws  |  Eerste verkoop grond op De Lus voor GaragePark BV

Eerste verkoop grond op De Lus voor GaragePark BV

De verkoop van de eerste kavel op bedrijventerrein Lagedijk – De Lus is een feit. Tijdens een bijeenkomst op locatie hebben directeur Rick Faase van GaragePark en wethouder Jelle Beemsterboer de verkoop feestelijk bezegeld.

GaragePark biedt veilige garageboxen om te huren, te kopen of te beleggen. Het bedrijf koopt 3040 vierkante meter van het in totaal 6,1 hectare tellende terrein De Lus. Het is onderdeel van bedrijventerrein Lagedijk. ‘De Lus’ is vernoemd naar de weg die daar in een lusvorm is aangelegd. Wethouder Jelle Beemsterboer: “Je kunt hier ondernemen met uitzicht. Het nabije kanaal biedt mogelijkheden en je zit vlakbij de ontsluiting op de N245. Het heeft tijdens de crisis even stilgelegen, maar inmiddels trekt de vraag naar bedrijfsgrond weer flink aan.”

Het terrein staat al enige tijd in de verkoop. “Sinds 2018 zijn wij nadrukkelijker gaan kijken hoe we dit gebied aantrekkelijk kunnen positioneren voor zowel de lokale als de landelijke markt. Dit heeft zijn vruchten afgeworpen. Met de komst van GaragePark kunnen we lokale kleine ondernemers binnen bijvoorbeeld de groeiende bouwsector een zeer veilige opslagplaats voor hun werkmateriaal bieden” aldus wethouder Jelle Beemsterboer. “Inmiddels zijn we ook in gesprek met een aantal andere potentiële kopers van de grond op De Lus.” Twee hiervan hebben afgelopen periode een reserveringsovereenkomst ondertekend.

De bedrijfscontactfunctionaris geeft meer informatie over de mogelijkheden voor bedrijfsvestiging, kijk op onze pagina van het Ondernemersloket of bel via (0224) 210 224 of (06) 12 69 20 87.