Sluit venster x

Afspraak in het gemeentehuis?

In verband met de coronamaatregelen is de hoofdingang van het gemeentehuis gesloten. Als u een afspraak heeft, kunt u bij de hoofdingang het telefoonnummer bellen dat daar is aangegeven. Dan zal de deur voor u worden geopend. Kom niet te vroeg. U voorkomt daarmee dat u teveel met anderen in contact komt.

Let op! Het maken van een afspraak is altijd gratis.

Heeft u vanwege de avondklok een ‘eigen verklaring avondklok’ of een ‘werkgeversverklaring avondklok’ nodig, dan vindt u dit op de website van de Rijksoverheid.

Meer informatie vindt u ook op onze pagina Informatie over het coronavirus

HOME  |  Asbus bijzetting

Asbus bijzetting

De rechthebbende of een uitvaartondernemer kan een aanvraag doen voor een bijzetting van een asbus. De bijzetting kan plaatsvinden in een urnennis, urnenmonument, urnengraf of graf.

Wilt u een aanvraag doen? Neem dan eerst contact op met een medewerker van de begraafplaats om een afspraak in te plannen. Dit kan telefonisch via 06 83 33 42 63. U krijgt van hem gegevens die u verderop in het digitale formulier 'Aanvraag bijzetting asbus' moet invullen.

Voor alle overige vragen met betrekking tot begraafplaatsen kunt u contact met ons opnemen via (0224) 210 400.

Wilt u meer informatie over de begraafplaatsen of bijvoorbeeld de kosten ga dan naar de vraag en antwoorden 'graf op gemeentelijke begraafplaats'.