Sluit venster x

Afspraak in het gemeentehuis?

In verband met de coronamaatregelen is de hoofdingang van het gemeentehuis gesloten. Als u een afspraak heeft, kunt u bij de hoofdingang het telefoonnummer bellen dat daar is aangegeven. Dan zal de deur voor u worden geopend. Kom niet te vroeg. U voorkomt daarmee dat u teveel met anderen in contact komt.

Let op! Het maken van een afspraak is altijd gratis.

Heeft u vanwege de avondklok een ‘eigen verklaring avondklok’ of een ‘werkgeversverklaring avondklok’ nodig, dan vindt u dit op de website van de Rijksoverheid.

Meer informatie vindt u ook op onze pagina Informatie over het coronavirus

HOME  |  Daag de gemeente uit!

Daag de gemeente uit!

Kan volgens u het groenonderhoud van een park of plantsoen slimmer of het schoonhouden van de omgeving goedkoper? Heeft u een idee hoe iets wat de gemeente doet anders of beter kan? Met Right to Challenge (R2C) kunt u als inwoner de gemeente ‘uitdagen’ en de mogelijkheid krijgen het idee uit te voeren!

Een goed voorbeeld hiervan in Schagen is een enthousiaste groep vrijwilligers uit Waarland, die het onderhoud van de begraafplaats op zich genomen hebben.

Wilt u mee helpen uw dorp of buurt te verbeteren en denkt u dat u dit beter kunt dan de gemeente? Ga dan de uitdaging aan en krijg zo de kans om meer invloed te hebben op uw eigen omgeving! Lees meer over Right to Challenge op de website van R2C. Of neem contact op met uw gebiedscoördinator.