Sluit venster x

Afspraak in het gemeentehuis?

In verband met de coronamaatregelen is de hoofdingang van het gemeentehuis gesloten. Als u een afspraak heeft, kunt u bij de hoofdingang het telefoonnummer bellen dat daar is aangegeven. Dan zal de deur voor u worden geopend. Kom niet te vroeg. U voorkomt daarmee dat u teveel met anderen in contact komt.

Let op! Het maken van een afspraak is altijd gratis.

Meer informatie vindt u ook op onze pagina Informatie over het coronavirus

HOME  |  Nieuws  |  2000 kerstbomen opgehaald voor Charley

2000 kerstbomen opgehaald voor Charley

Wethouder Hans Heddes is trots op de kinderen die 2000 kerstbomen voor Charly hebben opgehaald. Met fietsen en skelters zijn de bomen verzameld. Als bedankje deelt hij aan de kinderen nog wat lekkers uit.

Charley is een 7 jarig jongetje die leukemie heeft. Omdat zijn immuunsysteem nauwelijks meer werkt door alle chemo‚Äôs is hij uiterst kwetsbaar. Zijn ouders waren bezig om hun oude huis op te knappen, maar dat ligt nu stil. De fundering en muren renoveren, is echt noodzakelijk voor een gezond herstel. Stichting Help Charley haalt geld op via crowdfunding om de benodigde verbouwing van het huis te realiseren. Elke kerstboom is 50 cent waard. Wilt u ook helpen of doneren? Ga naar Helpcharley.nl.