HOME  |  Nieuws  |  Aanbesteding nieuwe gemeentelijke website van start

Aanbesteding nieuwe gemeentelijke website van start

sreenshot huidige website gemeente schagen

In januari zijn de voorbereidingen voor de aanbesteding voor de nieuwe gemeentelijke website van gemeente Schagen van start gegaan. De gemeente maakt gebruik van een Europese aanbesteding. Dit gebeurt via TenderNed; dit is het online marktplein voor Europese aanbestedingen. Op 15 maart is de opdracht op TenderNed geplaatst. Leveranciers kunnen inschrijven op de aanbesteding via een account op TenderNed.

Fases aanbesteding

In deze fase kunnen geïnteresseerde bedrijven hun belangstelling voor de opdracht kenbaar maken. Bedrijven krijgen toegang tot de aanbestedingsdocumenten en kunnen zich inschrijven voor de opdracht. Na een beoordeling zal de opdracht uiteindelijk door gunning worden toegekend aan de leverancier die het beste voldoet aan de opgestelde criteria. De gemeente verwacht dan op 1 juli te kunnen starten met de bouw van de nieuwe website om deze eind van het jaar te kunnen lanceren.

Op ons online participatieplatform samen.schagen.nl staan de fases overzichtelijk op een tijdlijn uitgeschreven.

Waarom een nieuwe website?

Gemeente Schagen gaat haar website vernieuwen. Dit omdat het huidige contract afloopt. Eigentijds, gebruikersvriendelijk en toegankelijk. Dat zijn enkele kernwoorden die de nieuwe website omschrijven. Daarom hoort de gemeente graag de wensen en ervaringen van de inwoners. Om de nieuwe website zo goed mogelijk te maken.