Sluit venster x

Aangepaste openingstijden

Dienstverlening zoveel mogelijk digitaal en telefonisch

Wij werken alleen op afspraak. De onderstaande producten kunt u online regelen:

Ons gemeentehuis is elke werkdag op afspraak open van 8.00 uur tot 12.00 uur en op dinsdag- en woensdagmiddag van 13.30 uur tot 16.30 uur. Heeft u een afspraak? Dan doen wij de deur voor u open (volg de instructies bij de voordeur). Heeft u geen afspraak? Dan kunt u telefonisch contact met ons opnemen op telefoonnummer (0224) 210 400. Na 12.00 uur en op dinsdag en woensdag na 16.30 uur sluiten wij de voordeur.

Meer informatie hierover vindt u ook op onze pagina Informatie over het coronavirus

HOME  |  Nieuws  |  Blijf bewegen in vakantie met Summerfun

Blijf bewegen in vakantie met Summerfun

De afgelopen periode konden kinderen gratis kennismaken bij sportverenigingen en andere sportieve aanbieders. Dat krijgt nu een vervolg. Wethouder Joke Kruit: “Tegen een kleine vergoeding of gratis kan onze jeugd de hele vakantie lang sporten en bewegen via Summerfun op www.veiligsporten.nu.” Het initiatief komt van Team Sportservice, sportaanbieders zorgen voor de uitvoering.

Verzamelnaam voor alle activiteiten

Om al het zomeraanbod te bundelen is gekozen voor het kopje Summerfun. Een verzamelnaam voor alle activiteiten in de zomervakantie. Dat is wel zo overzichtelijk voor de zoekende deelnemer. Klik op veiligsporten.nu links het kopje Summerfun aan, daar is het vakantieaanbod te zien.

Aanvullen gedurende vakantie

Zo vind je misschien wel een nieuwe sport of eentje die bij je past. Houdt de site de hele vakantie in de gaten ,want het aanbod kan tijdens de hele vakantie aangevuld worden. Het reguliere aanbod voor andere doelgroepen is er ook nog te vinden.

Foto: Team Sportservice