HOME  |  Nieuws  |  Brandweer nodigt 65-plussers uit voor lunch in de kazerne

Brandweer nodigt 65-plussers uit voor lunch in de kazerne

Dit item is verlopen op 24-10-2018.

De brandweer nodigt 65-plussers uit om op 31 oktober gezellig samen te komen lunchen in de brandweerkazerne van Schagen. Naast een lekkere lunch, krijgen de bezoekers een rondleiding door de kazerne en tips over veilig wonen.

Programma

De bijeenkomst, genaamd Broodje Brandweer, opent met een korte presentatie over brandveiligheid. Hierin geeft de brandweer eenvoudige, praktische tips over veilig wonen. Vervolgens trakteert de brandweer de bezoekers op een lunch. Brandweermensen schuiven ook gezellig aan tafel, zodat bezoekers alle gelegenheid krijgen om vragen te stellen over de brandweer en over veilig wonen. Tot slot volgt een rondleiding door de kazerne waarbij de bezoekers een interessant kijkje achter de schermen krijgen.

Kazerne

Broodje Brandweer vindt plaats op 31 oktober in de brandweerkazerne aan de Hofstraat 15 in Schagen. Het programma begint om 11.00 uur en eindigt om 13.30 uur.

Aanmelden

Deelname is gratis, maar het aantal plaatsen is beperkt. Belangstellenden moeten zich daarom vooraf aanmelden. Inschrijven kan eenvoudig via de website van de brandweer . Telefonisch aanmelden is ook mogelijk via (072) 567 50 10.