Sluit venster x

Aangepaste openingstijden

Ons gemeentehuis is elke werkdag alleen op afspraak open van 08.00 tot 12.00 uur en op dinsdag en woensdagmiddag van 13.00 uur tot 16.30 uur. U kunt een afspraak inplannen via de website of telefonisch op telefoonnummer (0224) 210 400.

Let op! Het maken van een afspraak is altijd gratis.

Meer informatie hierover vindt u ook op onze pagina Informatie over het coronavirus

HOME  |  Nieuws  |  Geef een compliment aan je lokale ondernemer

Geef een compliment aan je lokale ondernemer

Vrijdag 20 november is het de nationale ‘Dag van de Ondernemer’. Door het coronavirus hebben veel ondernemers het zwaar. Wij willen juist nu de aandacht vestigen op alle creatieve, zorgzame en inventieve ondernemers die Schagen rijk is. Zij tonen lef en doorzettingsvermogen waarmee we sterker uit de crisis zullen komen.

Wethouder Jelle Beemsterboer roept de inwoners op om hun ondernemer een compliment te geven. “Dat verdienen eigenlijk alle hardwerkende ondernemers in onze dorpen en stad van gemeente Schagen. Ondernemers verdienen ons respect voor hun inzet. Omdat zij onze gemeente leefbaar houden, belangrijk zijn voor het verenigingsleven, de drijvende kracht zijn achter menig goed doel,  zorgen voor banen, bijdragen aan een duurzamer Nederland en denken in oplossingen. Dat is een compliment waard!” 

Compliment geven

Een compliment kan over van alles gaan. De sfeer in de winkel, de goede service, haar inzet en meer. Een compliment geven kan persoonlijk. Vanzelfsprekend binnen de coronaregels. Of via een kaartje of een bericht op Facebook. Het is altijd leuk om dat te horen.