Sluit venster x

Aangepaste openingstijden

Dienstverlening zoveel mogelijk digitaal en telefonisch

Wij werken alleen op afspraak. De onderstaande producten kunt u online regelen:

Ons gemeentehuis is elke werkdag op afspraak open van 8.00 uur tot 12.00 uur en op dinsdag- en woensdagmiddag van 13.30 uur tot 16.30 uur. Heeft u een afspraak? Dan doen wij de deur voor u open (volg de instructies bij de voordeur). Heeft u geen afspraak? Dan kunt u telefonisch contact met ons opnemen op telefoonnummer (0224) 210 400. Na 12.00 uur en op dinsdag en woensdag na 16.30 uur sluiten wij de voordeur.

Meer informatie hierover vindt u ook op onze pagina Informatie over het coronavirus

HOME  |  Nieuws  |  ‘Geef elkaar de ruimte’ op drukke plekken in onze gemeente

‘Geef elkaar de ruimte’ op drukke plekken in onze gemeente

‘Geef elkaar de ruimte’ en ‘Houd 1,5 meter afstand’: deze teksten kun je straks te zien op meerdere plekken in onze gemeente. Ze komen op drukke plekken zoals de strandopgangen in Callantsoog en Petten, de markt in Schagen, strandje De Wiel en de ingangen van het Makado Centrum.

Hans Heddes, wethouder Openbare ruimte: “We merken dat het steeds drukker wordt op straat. En dat niet iedereen zich even goed aan de 1,5 meter afstand houdt. Zeker op drukke plekken is dit lastig. Met deze teksten willen we mensen erop attenderen elkaar de ruimte te geven en 1,5 meter afstand te houden. Als we ons allemaal goed aan de richtlijnen van het Rijk houden, houden we samen het coronavirus onder controle.”