Sluit venster x

Aangepaste openingstijden

Dienstverlening zoveel mogelijk digitaal en telefonisch

Wij werken alleen op afspraak.

Ons gemeentehuis is alleen op afspraak open van 9.00 tot 12.00 uur. Heeft u een afspraak? Dan doen wij de deur voor u open (volg de instructies bij de voordeur). Heeft u geen afspraak? Dan kunt u telefonisch contact met ons opnemen op telefoonnummer (0224) 210 400. Na 12.00 uur sluiten wij de voordeur.

Meer informatie hierover vindt u ook op onze pagina Informatie over het coronavirus

Gemeente Schagen lanceert loket ‘Hulp voor ondernemers’ - Nieuws - Home -
HOME  |  Nieuws  |  Gemeente Schagen lanceert loket ‘Hulp voor ondernemers’

Gemeente Schagen lanceert loket ‘Hulp voor ondernemers’

Afgelopen week heeft het Rijk de steunmaatregelen van het kabinet voor zzp-ers en het bedrijfsleven aangekondigd. Het steunpakket is voor het behoud van banen en de economie. Het zorgt ervoor dat bedrijven hun personeel kunnen doorbetalen en biedt zelfstandigen een overbrugging.

Veel ondernemers en medewerkers maken zich zorgen. Alles is er op gericht om het inkomen en voortbestaan van ondernemers en inwoners te ondersteunen. Gemeente Schagen heeft een loket ‘hulp aan ondernemers’ ontwikkeld om ondernemers zo goed en snel mogelijk te helpen. Het loket geeft informatie over de maatregelen, antwoorden op vragen die er leven en mogelijkheden om extra financiële steun aan te vragen indien nodig.

Wethouder Jelle Beemsterboer: “Natuurlijk gaat onze eerste zorg uit naar de volksgezondheid. Daarnaast helpen we ondernemers die vanwege de corona-maatregelen hun omzet zien kelderen. Met het loket willen wij alle ondernemers van groot tot klein bedienen. We zien ook dat de horeca met specifieke vragen zit. Daarom hebben we een aparte rubriek ‘vraag en antwoord’ voor horeca op de pagina. We roepen ondernemers op om ons alle vragen die nog niet beantwoord worden op de website vooral te melden via het contactformulier van onze bedrijfscontactfunctionaris. Zo bieden we steeds meer en betere antwoorden aan alle ondernemers.”

Meer informatie vindt u op onze pagina Hulp voor ondernemers.