Sluit venster x

Aangepaste openingstijden

Dienstverlening zoveel mogelijk digitaal en telefonisch

Wij werken alleen op afspraak. De onderstaande producten kunt u online regelen:

Ons gemeentehuis is elke werkdag op afspraak open van 8.00 uur tot 12.00 uur en op dinsdag- en woensdagmiddag van 13.30 uur tot 16.30 uur. Heeft u een afspraak? Dan doen wij de deur voor u open (volg de instructies bij de voordeur). Heeft u geen afspraak? Dan kunt u telefonisch contact met ons opnemen op telefoonnummer (0224) 210 400. Na 12.00 uur en op dinsdag en woensdag na 16.30 uur sluiten wij de voordeur.

Meer informatie hierover vindt u ook op onze pagina Informatie over het coronavirus

HOME  |  Nieuws  |  Hoe willen onze inwoners geïnformeerd worden?

Hoe willen onze inwoners geïnformeerd worden?

Als gemeente Schagen willen we weten hoe we onze inwoners het beste kunnen informeren. Daarom onderzoeken we dit door middel van een enquête.

Als gemeente informeren we inwoners op verschillende manieren over allerlei onderwerpen. Bijvoorbeeld via communicatiemiddelen zoals de krant, huis-aan-huis bladen, dorpsbladen, internet, de lokale radio en tv, en sociale media. Burgemeester Marjan van Kampen: “We vinden het belangrijk dat onze inwoners onze informatie makkelijk kunnen vinden. Daarom willen wij graag antwoord op vragen zoals: Welke communicatiemiddelen kan de gemeente het beste inzetten om haar inwoners te informeren? Welke sociale media gebruiken onze inwoners? Ook willen we graag weten over welke onderwerpen onze inwoners informatie willen ontvangen, zodat wij onze middelen hierop kunnen afstemmen.” De uitkomsten gebruiken we om de informatievoorziening richting onze inwoners zo goed mogelijk bij de wensen te laten aansluiten.

Meedoen

Het online inwonerspanel is een panel waar inwoners uit de gemeente Schagen lid van kunnen worden. Zij krijgen automatisch een mail met de vraag om mee te doen. Wie nog geen lid is, maar wel aan de enquête wilt meedoen, kan zich opgeven via www.schagen.nl/inwonerspanel. Zij krijgen automatisch een mail met de vraag om mee te doen. “Ook ondernemers kunnen meedoen aan deze enquête,” aldus burgemeester Van Kampen-Nouwen. “Natuurlijk willen wij ook van hen weten wat hun mening is.” Wie geen lid is van het inwonerspanel kan ook meedoen. De enquête loopt van 25 juni tot en met zondag 5 juli 2020 en kan ingevuld worden via www.startvragenlijst.nl/schagen.