HOME  |  Nieuws  |  Inloopavond aanpassingen plateau kruising Wielewaal-Gruttolaan-Menisweg in Schagen

Inloopavond aanpassingen plateau kruising Wielewaal-Gruttolaan-Menisweg in Schagen

Dit item is verlopen op 15-03-2018.

Woensdagavond 14 maart organiseert gemeente Schagen een inloopavond over de eventuele aanpassingen aan het plateau op de kruising Wielewaal-Gruttolaan-Menisweg bij het zwembad in Schagen. Na diverse klachten over geluidsoverlast door het huidige plateau is de gemeente van plan om deze aan te passen. Hierover wil de gemeente omwonende en overige belangstellende informeren en vragen wat zij van het voorstel vinden.

Voorstel

De opgang tussen de rijweg en het plateau op de kruising is nu uitgevoerd in klinkers. Door het gebruik van verschillende materialen (klinkers en asfalt) ontstaat geluidsoverlast. De gemeente is van plan om de klinkers te verwijderen en deze te vervangen door asfalt. Hierdoor neemt naar verwachting de geluidsoverlast af. Tijdens de inloopavond kunnen belangstellenden het voorstel uitgewerkt zien en aangeven wat zij er van vinden.

Inloopavond

Omwonenden en belangstellenden zijn van harte welkom om op woensdag 14 maart tussen 19.00 en 20.00 uur binnen te lopen in de kantine (achterzaaltje) van het zwembad De Wiel. Tijdens deze avond zijn wethouder Sigge van der Veek en Menno Boermans (medewerker afdeling Openbaar gebied) aanwezig om vragen te beantwoorden.