Sluit venster x

Afspraak in het gemeentehuis?

In verband met de coronamaatregelen is de hoofdingang van het gemeentehuis gesloten. Als u een afspraak heeft, kunt u bij de hoofdingang het telefoonnummer bellen dat daar is aangegeven. Dan zal de deur voor u worden geopend. Kom niet te vroeg. U voorkomt daarmee dat u teveel met anderen in contact komt.

Let op! Het maken van een afspraak is altijd gratis.

Heeft u vanwege de avondklok een ‘eigen verklaring avondklok’ of een ‘werkgeversverklaring avondklok’ nodig, dan vindt u dit op de website van de Rijksoverheid.

Meer informatie vindt u ook op onze pagina Informatie over het coronavirus

HOME  |  Nieuws  |  Jongerenactiviteiten in de voorjaarsvakantie

Jongerenactiviteiten in de voorjaarsvakantie

Dit item is verlopen op 01-03-2021.
jongerenactiviteiten voorjaarsvakantie

Het blijft voor jongeren moeilijk om elkaar te ontmoeten. De scholen zijn dicht, je kunt niet naar de sportclub of toneelschool en daarbij is het ook nog eens lastig om 's avonds met elkaar af te spreken. Daarom hebben we als regiogemeenten van de Kop van Noord-Holland de krachten gebundeld en een aantal (online) activiteiten in de voorjaarsvakantie georganiseerd.

Soorten activiteiten

Er staan van allerlei activiteiten op het programma. Van sportieve workshops en gamen tot de strijd aangaan met het hele gezin in een pubquiz. Met de pubquiz zijn er zelfs prijzen te winnen van lokale winkeliers. Ook Carnaval wordt gevierd. We willen leuke (online) activiteiten voor de jeugd om te ontspannen en bezig te zijn. In de regio is gezorgd dat er veel verscheidenheid zit in het aanbod. Zo is er voor iedereen wat leuks te beleven in de voorjaarsvakantie. 

Aanmelden

Meer informatie over en aanmelden voor deze activiteiten gaat via www.viralspot.nl. Vragen over de activiteiten of het aanmelden kan via hen.

De regiogemeenten organiseren dit in samenwerking met jongerenwerk LINK, jongerenwerk MEE&deWering, jongerenwerk Young4Ever en Team Sportservice. Meer weten over wat wij als gemeente voor jongeren doen, kijk eens op www.wijkteam-schagen.nl