HOME  |  Nieuws  |  Jongerenactiviteiten tijdens de meivakantie

Jongerenactiviteiten tijdens de meivakantie

meivakantie jongeren activiteiten

Ook deze meivakantie hoef jij je niet te vervelen. Verschillende gemeentes hebben samen met verschillende organisaties een divers programma opgezet. Van sportief tot gamen tot lekker bakken,schatten zoeken en virtueel vakantie vieren. Kijk gauw wat er allemaal te doen is!

 • 23 april - Cake & Bake Cup
  Vanaf vrijdag 23 april lanceren wij vier weken achter elkaar een bak-opdracht. Wil je kans maken op mooie prijzen? Stuur dan jouw eindresultaat op!
  » Meer informatie & inschrijven

 • 29 april - Panna Knock-Out Challenge
  Een uur lang buiten verschillende voetbal challenges spelen, waaronder Panna Knock-Out. Kun jij als eerst 3 punten halen door een panna te maken? Demonstreer je voetbalskills met de smartgoals. Test je schotsnelheid met de snelheidsmeter en speel verschillende spellen met onze VR-brillen.
  » Meer informatie & inschrijven

 • 1 mei - Fortnite
  Op zaterdag 1 mei organiseren LINK projecten, ECV esports en Stichting Verantwoord Gamen voor de gemeente Schagen een online Fortnite toernooi. Iedereen uit de gemeente mag zich aanmelden om mee te doen. Tijdens dit toernooi hosten we custom games met alleen deelnemers uit de Gemeente Schagen. Er zijn maar 98 plekken beschikbaar! 
  » Meer informatie & inschrijven

 • 6 mei - Bubbelvoetbal
  Zie jij die enorme ballonnen van bubbelvoetbal ook regelmatig voorbij komen? En vraag je je dan af hoe het zou zijn om deze activiteit een keer zelf te doen? Schrijf je dan snel in voor een uur lang gratis bubbelvoetbal met je vrienden. Naast bubbelvoetbal kun je onze VR-brillen een keer uitproberen en daar verschillende spellen mee spelen. 
  » Meer informatie & inschrijven

 • 7 mei - Among Us
  Among Us is een digitale variant waarbij ‘Wie is de Mol?’ en “Weerwolven” gecombineerd worden. Je behoort tot de bemanning van een ruimteschip en voert allerlei taken uit door middel van minigames, maar niet iedereen heeft hetzelfde doel… Sommige bemanningsleden zijn erop uit om het team uit te schakelen. Maar wie is de verrader?! Speel samen met de rest van de bemanning om de verrader te ontmaskeren. Maar let op! Is iedereen wel te vertrouwen?
  » Meer informatie & inschrijven

De gehele meivakantie

 • Geocaching
  Geocaching is een avontuurlijk spel voor GPS en Smartphone gebruikers waarin je kunt gaan schatzoeken in je eigen gemeente. Het woord Geocaching is samengesteld uit Geo wat staat voor Geografie en Caching wat staat voor het verstoppen van een schat (cache).
  » Meer informatie & inschrijven

 • Virtuele vakantie
  Wie snakt er niet naar om weer op vakantie te gaan nu dat zo moeilijk is door alle Corona maatregelen? Daarom gaan we online op vakantie! In een virtuele omgeving vlieg je naar Ibiza en verken je het eiland zoals je dat normaal op je slippertjes ook zou doen. We gaan langs de bekendste plaatsjes, stranden en uitgaansgelegenheden. In een virtuele speurtocht leer je het eiland kennen en kun je even wegdromen aan een zonnige vakantie.
  » Meer informatie & inschrijven

 • Hackshield
  Een super leuk spel waarbij je alles kunt leren over hackers, veilig internetten en online gevaren. Want…Helaas hebben we in de dorpen en stad van gemeente Schagen, net als in de rest van Nederland last van internetcriminelen. Weet daarom waar je op moet letten als je online bent. Door HackShield te spelen, leer je online gevaar herkennen en voorkomen.
  » Meer informatie & inschrijven

Samenwerking

Tijdens de meivakantie worden er in samenwerking met jongerenwerk LINK, jongerenwerk MEE&deWering, jongerenwerk Young4Ever en Team Sportservice diverse activiteiten aangeboden. Van bakken tot gamen tot sportief. Ook zijn er 4 schatten verstopt in iedere gemeente. Voor meer informatie en aanmelden ga naar www.viralspot.nl