HOME  |  Nieuws  |  Kunst op locatie in Warmenhuizen, Eenigenburg en Krabbendam

Kunst op locatie in Warmenhuizen, Eenigenburg en Krabbendam

Dit item is verlopen op 25-05-2018.
miniatuur kijkkastje van Marlies Buiter en Margret Nannes, locatie 3 in de route

Op 26 en 27 mei van 11.00 tot 17.00 uur is er ‘Kunst op Locatie’. Een fiets- en wandeltocht door Warmenhuizen, Eenigenburg en Krabbendam. Langs in totaal 36 adressen, waar kunst van zeventig kunstenaars te zien is.

Kunstcommissie Harenkarspel organiseert de 9e editie van Kunst op Locatie. De kunst is van amateurs en (semi) professionals door elkaar. Het aanbod is heel divers, zowel op het gebied van de kunstuiting als het niveau. De route wordt nog extra aantrekkelijk door de locaties. Dit is vaak het eigen atelier, huis en tuin. Soms ook een agrarisch bedrijf, de openbare bibliotheek (kunst van kinderen) en ook de Oude Ursulakerk. In de Oude Ursula speelt pianiste Asel Arykbaeva tijdens dit weekend op gezette tijden klassieke muziek en zijn leden van de Kunstcommissie aanwezig voor informatie over de route. In de bibliotheek treedt op zaterdag Liesbeth Meeussen op met gitaar en zang. En op zondag wordt daar een workshop gehouden: Maak je eigen object.

Er kan op elke locatie worden gestart met de route, die door mooie omgeving voert. Langs Eenigenburg, de Westfriese Omringdijk, Krabbendam en Warmenhuizen. Alle locaties zijn herkenbaar aan een blauwe vlag. De locaties staan vermeld in de flyer, die volgende week huis aan huis wordt verspreid in de omgeving. De flyer is tevens gratis verkrijgbaar in onder meer het gemeentehuis, bij de bibliotheken, campings en winkels. Ook is de flyer digitaal te zien op Facebook: kunst op locatie

De foto is van: miniatuur kijkkastje van Marlies Buiter en Margret Nannes, locatie 3 in de route