Sluit venster x

Aangepaste openingstijden

Dienstverlening zoveel mogelijk digitaal en telefonisch

Wij werken alleen op afspraak.

Ons gemeentehuis is alleen op afspraak open van 9.00 tot 12.00 uur. Heeft u een afspraak? Dan doen wij de deur voor u open (volg de instructies bij de voordeur). Heeft u geen afspraak? Dan kunt u telefonisch contact met ons opnemen op telefoonnummer (0224) 210 400. Na 12.00 uur sluiten wij de voordeur.

Meer informatie hierover vindt u ook op onze pagina Informatie over het coronavirus

Landelijke Compostdag gaat niet door - Nieuws - Home -
HOME  |  Nieuws  |  Landelijke Compostdag gaat niet door

Landelijke Compostdag gaat niet door

Door de uitbraak van het coronavirus heeft de Vereniging Afvalbedrijven (initiatiefnemer van de landelijke Compostdag) besloten de Compostdag op 28 maart niet door te laten gaan. De HVC en gemeente Schagen sluiten zich hier bij aan.

Het is erg druk op de afvalbrengstations. Voor ieders veiligheid vraagt de HVC om je bezoek naar het afvalbrengstation uit te stellen. Mocht een bezoek toch noodzakelijk zijn, houd rekening met wachttijden. Ze laten een beperkt aantal mensen per keer toe. Breng geen spullen met een verhoogd brandrisico. Dit zijn elektrische apparaten, Klein Chemisch Afval (verfblikken) en matrassen. Alvast bedankt voor ieders medewerking! Houd ook de website van HVC Groep in de gaten voor updates.