HOME  |  Nieuws  |  Opdrachten gemeente via inhuur.werkeninnoordhollandnoord.nl

Opdrachten gemeente via inhuur.werkeninnoordhollandnoord.nl

Vanaf 1 januari 2018 maken wij voor de inhuur van tijdelijk personeel gebruik van de website werkeninnoordhollandnoord.nl. Op deze website zetten wij opdrachten vanaf salarisschaal 10 of hoger waar zelfstandigen en leveranciers zich op kunnen inschrijven. Per jaar gaat het om ongeveer 20 opdrachten.

Aanmelden

Bent u zelfstandige of leverancier en wilt u in aanmerking komen voor de opdrachten? Dan moet u zich eerst aanmelden via de website. De website hebben we ingericht in een aantal categorieën. Als u zich aanmeldt, geeft u daarbij aan voor welke categorieën u dat doet. Voldoet u aan de kwaliteitscriteria die wij stellen? Dan laten wij u toe tot werkeninnoordhollandnoord.nl en kunt u zich inschrijven op opdrachten.

Twee jaar

Met de website werkeninnoordhollandnoord.nl voldoen wij aan de Aanbestedingswet- en regelgeving. Vanwege diezelfde wet plaatsen wij 1 december 2017 ook een publicatie op TenderNed. De looptijd van de website is twee jaar.

Link

Onderstaand de link voor de aankondiging op TenderNed. (link kopiëren en openen met Google Chrome).

https://www.tenderned.nl/tenderned-web/aankondiging/detail/samenvatting/akid/a02a4a2969cd1a2a5ef38e0a8578a001/oudercode/nr/pageId/D909B/kijkdoorhetmenu/u/huidigemenu/aankondigingen/cid/42847/cvp/join