Sluit venster x

Aangepaste openingstijden

Dienstverlening zoveel mogelijk digitaal en telefonisch

Wij werken alleen op afspraak. De onderstaande producten kunt u online regelen:

Ons gemeentehuis is alleen op afspraak open van 9.00 tot 12.00 uur. Heeft u een afspraak? Dan doen wij de deur voor u open (volg de instructies bij de voordeur). Heeft u geen afspraak? Dan kunt u telefonisch contact met ons opnemen op telefoonnummer (0224) 210 400. Na 12.00 uur sluiten wij de voordeur.

Meer informatie hierover vindt u ook op onze pagina Informatie over het coronavirus

HOME  |  Nieuws  |  Raad keurt noodpakket voor ondernemers en inwoners goed

Raad keurt noodpakket voor ondernemers en inwoners goed

Dit item is verlopen op 03-06-2020.

Het coronavirus heeft de wereld in zijn greep en heeft gezorgd voor een crisis die iedereen raakt. Zowel persoonlijk als financieel. Burgemeester Marjan van Kampen: “Als gemeente vinden we het belangrijk, dat inwoners, ondernemers, verenigingen, instellingen en ketenpartners deze periode zo goed mogelijk doorkomen. Daarom willen wij, bovenop de landelijke maatregelen, extra maatregelen nemen. En alles doen wat binnen onze mogelijkheden ligt om banen en inkomens van inwoners en ondernemers zoveel mogelijk veilig te stellen.”

De gemeenteraad heeft het voorstel van het noodpakket met extra maatregelen 20 mei goedgekeurd. Dat betekent inwoners, ondernemers, instellingen en ketenpartners die hiervoor in aanmerking komen, hier gebruik van kunnen maken. Welke maatregelen dit zijn, vindt u op de speciale webpagina  hierover. Voor een aantal maatregelen geldt, dat wij als gemeente weten wíe hiervoor precies in aanmerking komt. Bijvoorbeeld exploitanten van strandtenten, verenigingen en instellingen die subsidie van ons krijgen of ouders die een ouderbijdrage betalen voor kinderopvang VVE / peuterspeelplaatsen. Deze betrokkenen krijgen van ons een brief of e-mail over de maatregel. In andere gevallen weten wij dat niet en vragen wij betrokkenen om zélf een aanvraag in te dienen. Op de webpagina vindt u hierover meer informatie.