Sluit venster x

Aangepaste openingstijden

Dienstverlening zoveel mogelijk digitaal en telefonisch

Wij werken alleen op afspraak. De onderstaande producten kunt u online regelen:

Ons gemeentehuis is elke werkdag op afspraak open van 8.00 uur tot 12.00 uur en op dinsdag- en woensdagmiddag van 13.30 uur tot 16.30 uur. Heeft u een afspraak? Dan doen wij de deur voor u open (volg de instructies bij de voordeur). Heeft u geen afspraak? Dan kunt u telefonisch contact met ons opnemen op telefoonnummer (0224) 210 400. Na 12.00 uur en op dinsdag en woensdag na 16.30 uur sluiten wij de voordeur.

Meer informatie hierover vindt u ook op onze pagina Informatie over het coronavirus

HOME  |  Nieuws  |  Schager beweegroute geopend

Schager beweegroute geopend

Woensdagmorgen 24 juni om 11.00 uur hebben wethouders Joke Kruit en Hans Heddes de Schager beweegroute geopend. Dit deden zij in wijk Muggenburg. Bij de Spartahal en ateliekvereniging TAS ’82.

De eerste Beweegroute in stad Schagen moet mensen inspireren om lekker buiten te bewegen. Sportservice Schagen en trim- en atletiekvereniging TAS’82 werkten samen om deze route te maken. Met volledige instemming van de gemeente. “Het is ons streven om de gezondheid van onze inwoners te bevorderen,” zegt wethouder Kruit (Sportzaken). “Daarbij is de beweegroute heel goed aangegeven. Je kunt in de route fantastische oefeningen doen. Vrijblijvend. Ondertussen kun je genieten van het mooie in onze woonwijken in de stad,” zegt wethouder Heddes (Openbaar Gebied).

Raadslid en mede-organisator Co Wiskerke: “In alle zes wijken in Schagen ligt een beweegroute van ongeveer 2,5 kilometer. Dat zijn Groeneweg, Hoep Zuid en Noord, het centrum, Waldervaart, Muggenburg en Nes Noord.” Bij elke pijl in de route kan men oefeningen doen. Meer informatie: www.teamsportservice.nl/schagen