HOME  |  Nieuws  |  Start werkzaamheden Baanpark in Warmenhuizen

Start werkzaamheden Baanpark in Warmenhuizen

Dit item is verlopen op 24-11-2017.

De werkzaamheden aan het Baanpark (Hemelsschootjepark) gaan beginnen. Sinds de laatste bewonersavond van 11 mei is het projectteam van gemeente Schagen druk bezig geweest. “De inbreng van vele bewoners en deskundigen is verwerkt tot een haalbaar en betaalbaar ontwerp waar we trots op zijn”, aldus wethouder Sigge van der Veek.

Van 13 november 2017 tot en met uiterlijk 2 februari 2018 kan men geen gebruik maken van het park. Niet alleen het park krijgt een opknapbeurt. Ook de beide bruggen in Baanpark zijn aan renovatie toe. Dit werk wordt direct meegenomen. Hiervoor gaat op woensdag 8 november de verlichting in het park uit. Beide bruggen worden op maandag 13 november weggehaald. Op vrijdag 8 december worden de bruggen teruggeplaatst.

Buurtgroep Baanpark?

Gemeente Schagen is op zoek naar omwonenden die het leuk vinden om buiten hun eigen tuin de handen uit de mouw te steken of om samen met de buren in de buitenruimte actief te zijn. Zij komt graag in contact met deze mensen om de kansen hiervoor te bespreken. Dat kan via het contactformulier op de projectpagina.