Sluit venster x

Aangepaste openingstijden

Ons gemeentehuis is elke werkdag alleen op afspraak open van 08.00 tot 12.00 uur en op dinsdag en woensdagmiddag van 13.00 uur tot 16.30 uur. U kunt een afspraak inplannen via de website of telefonisch op telefoonnummer (0224) 210 400.

Let op! Het maken van een afspraak is altijd gratis.

Meer informatie hierover vindt u ook op onze pagina Informatie over het coronavirus

HOME  |  Nieuws  |  Uitgestelde Koninklijke onderscheiding voor Arjen Molenaar

Uitgestelde Koninklijke onderscheiding voor Arjen Molenaar

Vrijdagmiddag 11 september ontving Arjen Molenaar uit Callantsoog alsnog zijn Koninklijke Onderscheiding. Dit gebeurde tijdens een besloten bijeenkomst in het botenhuis van de KNRM. De heer Molenaar ontving de Koninklijke onderscheiding uit handen van burgemeester Marjan van Kampen-Nouwen.

Op 24 april 2020 had Arjen Molenaar al gehoord dat hij was onderscheiden tot Lid in de Orde van Oranje Nassau. Het kon toen niet uitgereikt worden wegens de corona-lockdown.

 Arjen Molenaar ontvangt zijn Koninklijke onderscheiding voor zijn inzet en ambassadeursschap voor de KNRM :

1988 – heden  Vrijwilliger bij de KNRM, post Callantsoog, als respectievelijk helper aan wal, opstapper en tot op heden plaatsvervangend schipper.

 Arjen Molenaar is naast zijn vrijwilligerswerk voor de KNRM ook trainer/coach van het meisjes elftal van de voetbalvereniging Callantsoog. Ook wordt hij ingezet als een van de vrijwillige schippers van de reddingsboten van het Nationaal Reddingsmuseum Dorus Rijkers in Den Helder.

Foto: Pierre Mettes