Sluit venster x

Aangepaste openingstijden

Ons gemeentehuis is elke werkdag alleen op afspraak open van 08.00 tot 12.00 uur en op dinsdag en woensdagmiddag van 13.00 uur tot 16.30 uur. U kunt een afspraak inplannen via de website of telefonisch op telefoonnummer (0224) 210 400.

Let op! Het maken van een afspraak is altijd gratis.

Meer informatie hierover vindt u ook op onze pagina Informatie over het coronavirus

HOME  |  Nieuws  |  Verkeerssituatie Markt Schagen terug naar normaal

Verkeerssituatie Markt Schagen terug naar normaal

markt weer normale opstelling

Maandag 19 oktober wordt de oude verkeerssituatie op de Markt in Schagen weer hersteld. De tijdelijke belijning voor de voetgangers wordt dan weggehaald, evenals de tijdelijke bebording.

Burgemeester Marjan van Kampen; “Een aantal ondernemers heeft vooruitlopend op de einddatum van 1 november hun vergrootte terrassen al weggehaald. Om de situatie weer duidelijk en veilig te maken herstellen om deze reden de oude situatie eerder.”

Terug naar normaal

Tijdens de zomermaanden heeft gemeente Schagen de horecaondernemers aan de Markt in Schagen meer ruimte gegeven. Vanwege de coronamaatregel; 1,5 meter, konden de ondernemers minder klanten ontvangen. Door hen meer ruimte te geven voor hun terrassen, hielp de gemeente. Vanwege het winterseizoen zijn de vergrootte terrassen niet meer nodig. “Wij hebben de horecaondernemers gevraagd om een plan voor de winterterrassen in te sturen. Een aantal heeft dat inmiddels gedaan. Op dit moment zijn we bezig om deze plannen om te zetten in een overzichtelijk plan. Zodra de horeca weer open mag”, licht Van Kampen toe.