Sluit venster x

Aangepaste openingstijden

Dienstverlening zoveel mogelijk digitaal en telefonisch

Wij werken alleen op afspraak.

Ons gemeentehuis is alleen op afspraak open van 9.00 tot 12.00 uur. Heeft u een afspraak? Dan doen wij de deur voor u open (volg de instructies bij de voordeur). Heeft u geen afspraak? Dan kunt u telefonisch contact met ons opnemen op telefoonnummer (0224) 210 400. Na 12.00 uur sluiten wij de voordeur.

Meer informatie hierover vindt u ook op onze pagina Informatie over het coronavirus

Veteranendag afgelast - Nieuws - Home -
HOME  |  Nieuws  |  Veteranendag afgelast

Veteranendag afgelast

Vanwege de coronacrisis gaat in Schagen de Veteranendag van 9 mei niet door.

Om de verspreiding van het coronavirus zoveel mogelijk te beperken en de ziekte COVID-19 te verminderen, staat alles in het openbare leven stil. Zo ook de activiteiten voor de Schagense veteranen. De aangescherpte maatregelen die het kabinet op 23 maart heeft afgekondigd, maken het noodzakelijk dat de Veteranendag 2020 in Schagen wordt afgelast.

Op zaterdag 9 mei 2020 zou het comité Veteranen Schagen deze jaarlijkse Veteranendag Schagen, in samenwerking met de gemeente, hebben georganiseerd. Op deze dag zouden we onze veteranen hebben geëerd, ongeacht hun missies. Dit als blijk van dankbaarheid voor hun bijdrage aan vrede en veiligheid, waar ook ter wereld.

Op een later tijdstip dit jaar zal het comité, in overeenstemming met de gemeente, in overweging nemen of er dit jaar nog een Veteranendag wordt georganiseerd.

Hierover volgt dan zo spoedig mogelijk nadere informatie.

Foto: Veteranendag 2017