HOME  |  Nieuws  |  Werkzaamheden verkeersdrempel Wielewaal in Schagen

Werkzaamheden verkeersdrempel Wielewaal in Schagen

Dit item is verlopen op 27-10-2018.

Van maandag 22 oktober tot en met vrijdag 26 oktober wordt de verkeersdrempel op de kruising van de Wielewaal en Gruttolaan in Schagen gerenoveerd. Hierdoor is  de kruising tijdelijk geheel afgesloten voor het gemotoriseerd verkeer. Dit verkeer wordt via borden omgeleid.

Door deze omleiding moet men rekening houden met extra reistijd. Fietsers en voetgangers worden ter plaatse omgeleid. Het zwembad is via een rijplaten bereikbaar. “We hebben er voor gekozen de werkzaamheden in de herfstvakantie uit te voeren om de overlast voor scholieren zoveel mogelijk te beperken,” licht wethouder Hans Heddes toe.

Werkzaamheden

Het asfalt van de drempel wordt gedeeltelijk weg gefreesd en de klinkers worden vervangen door asfalt met een langere aanloop dan in de oude situatie. Hierdoor moet de drempel minder overlast geven voor omwonenden. Daarnaast wordt de kleur van de nieuwe drempel rood.   

Vragen

Voor vragen of informatie over deze werkzaamheden kan men contact opnemen met projectleider Hein Veldman via het algemene telefoonnummer (0224) 210 400.