Sluit venster x

Aangepaste openingstijden

Dienstverlening zoveel mogelijk digitaal en telefonisch

Wij werken alleen op afspraak.

Ons gemeentehuis is alleen op afspraak open van 9.00 tot 12.00 uur. Heeft u een afspraak? Dan doen wij de deur voor u open (volg de instructies bij de voordeur). Heeft u geen afspraak? Dan kunt u telefonisch contact met ons opnemen op telefoonnummer (0224) 210 400. Na 12.00 uur sluiten wij de voordeur.

Meer informatie hierover vindt u ook op onze pagina Informatie over het coronavirus

Zonnepanelenactie ‘Daken vol zon in Schagen’ aangepast - Nieuws - Home -
HOME  |  Nieuws  |  Zonnepanelenactie ‘Daken vol zon in Schagen’ aangepast

Zonnepanelenactie ‘Daken vol zon in Schagen’ aangepast

Met ingang van de maatregelen rondom het coronavirus verandert er ook wat voor de zonnepanelenactie in onze gemeente. De actie, waarbij een collectieve inkoop van zonnepanelen wordt georganiseerd, is verlengd en de huisbezoeken worden aangepast.

Aanmelden

Inwoners kunnen zich voor de actie aanmelden tot 30 juni. Meer informatie is te zien en aanmelden kan op de website van het duurzaambouwloket. Onder normale omstandigheden wordt ieders aanmelding direct opgevolgd met een huisbezoek om een aanbod op maat te maken.

Huisbezoeken aanbod op maat aangepast

Momenteel worden huisbezoeken na 6 april ingepland. Huisbezoeken die al gepland waren, worden door de adviseur zelfstandig uitgevoerd en het overleg met de bewoner vindt telefonisch plaats. Wilt u uw huisbezoek uitstellen? Dan kunt u een nieuwe afspraak op een later tijdstip maken. U krijgt wel alvast een indicatieve offerte op basis van een luchtfoto.

Vragen?

Heeft u vragen over zonne-energie of andere duurzame maatregelen? Neem dan contact op met de website van het Duurzaam Bouwloket

Zonnepanelenactie

Een collectief van vakkundige regionale installateurs biedt huiseigenaren de mogelijkheid om zonnepanelen te laten installeren tegen een zeer gunstige prijs. Daarnaast is de besparing op de energiekosten door zonnepanelen aanzienlijk hoger dan de rente op een spaarrekening. Deze actie is in Schagen van start gegaan, inmiddels zijn er al flink wat aanmeldingen binnen.