Sluit venster x

Aangepaste openingstijden

Dienstverlening zoveel mogelijk digitaal en telefonisch

Wij werken alleen op afspraak. De onderstaande producten kunt u online regelen:

Ons gemeentehuis is alleen op afspraak open van 9.00 tot 12.00 uur. Heeft u een afspraak? Dan doen wij de deur voor u open (volg de instructies bij de voordeur). Heeft u geen afspraak? Dan kunt u telefonisch contact met ons opnemen op telefoonnummer (0224) 210 400. Na 12.00 uur sluiten wij de voordeur.

Meer informatie hierover vindt u ook op onze pagina Informatie over het coronavirus

HOME  |  Nieuws  |  Zonnepanelenactie ‘Daken vol zon in Schagen’ behaalt goed tussenresultaat

Zonnepanelenactie ‘Daken vol zon in Schagen’ behaalt goed tussenresultaat

Dit item is verlopen op 03-06-2020.

Meer dan 500 inwoners van de gemeente hebben zich aangemeld voor de collectieve inkoop van zonnepanelen. In deze actie biedt een collectief van vakkundige regionale installateurs huiseigenaren de mogelijkheid om zonnepanelen te laten installeren tegen een zeer gunstige prijs. Daarnaast is de besparing op de energiekosten door zonnepanelen aanzienlijk hoger dan de rente op een spaarrekening.

Webinar  

Op woensdag 10 juni om 20.00 uur kan men deelnemen aan een Webinar. Dit is een online bijeenkomst die live via een computer kan worden bijgewoond. Na een presentatie kan men vragen stellen. Aanmelden voor de actie en het Webinar kan via de website van het Duurzaam Bouwloket. Eind mei stuurt Duurzaam Bouwloket de uitnodiging van het Webinar toe naar alle bewoners die zich voor de actie hebben aangemeld. De eerste aanmeldingen zijn al binnen.

Actie is verlengd  

Door Corona is de actie verlengd en kunnen inwoners in Schagen zich tot 30 juni vrijblijvend inschrijven. Dat houdt niet in dat zij dan al een beslissing moeten nemen, maar wel dat ze hun gegevens invullen en dat zij een offerte aanvragen. Na een huisbezoek hebben ze uiteraard nog de beslistermijn van de offerte (circa 4 weken) om een besluit te nemen.

Vragen?

Heeft u vragen over zonne-energie of andere duurzame maatregelen? Neem dan contact op met Duurzaam Bouwloket via de website Duurzaam Bouwloket.