HOME  |  Nieuws  |  Zonnepanelenactie in gemeente Schagen

Zonnepanelenactie in gemeente Schagen

Vandaag is het de Dag van de Zon. Door het plaatsen van zonnepanelen maken vele honderden woningbezitters al gebruik van deze duurzame en schone energiebron.  Bovendien is het financieel gunstig. Wij organiseren samen met het Duurzaam Bouwloket en een collectief van vakkundige regionale installateurs een  zonnepanelenactie voor haar inwoners.

Deze actie biedt inwoners nu de mogelijkheid om zonnepanelen te laten installeren voor een gunstige prijs. Daarnaast kan binnen deze actie voor particulieren gratis de BTW worden teruggevraagd door een administratiekantoor.

Wethouder Hans Heddes: “Voor veel van onze inwoners is het een uitstekend moment om hun woning te voorzien van zonnepanelen. De spaarrente is verdwenen, zonnepanelen geven wél een mooie opbrengst en veel vakantiegeld blijft nu helaas vaak onbenut. Zonnepanelen voegen waarde toe aan de woning en je bent ook nog eens duurzaam bezig.”

Onze inwoners kunnen zich nu geheel vrijblijvend aanmelden voor de zonnepanelenactie via de website van Duurzaam bouwloket. Een installateur komt langs voor een persoonlijk advies waarbij rekening wordt gehouden met de lokale omstandigheden. Een installatie wordt meestal in slechts één dag geplaatst.