Sluit venster x

Aangepaste openingstijden

Ons gemeentehuis is elke werkdag alleen op afspraak open van 08.00 tot 12.00 uur en op dinsdag en woensdagmiddag van 13.00 uur tot 16.30 uur. U kunt een afspraak inplannen via de website of telefonisch op telefoonnummer (0224) 210 400.

Let op! Het maken van een afspraak is altijd gratis.

Meer informatie hierover vindt u ook op onze pagina Informatie over het coronavirus

HOME  |  Praat en doe mee!

Praat en doe mee!

De gemeente Schagen moedigt plannen en ideeën vanuit de samenleving aan, want wij geloven dat u als inwoner het beste weet waar uw buurt, dorp of straat behoefte aan heeft.

Heeft u ideeën of plannen om uw dorp, wijk of buurt aantrekkelijker te maken en weet u niet hoe u dit aan kunt pakken? Denkt u dat u een taak van de gemeente beter en goedkoper kunt uitvoeren? Of wilt u weten hoe wij u hierbij kunnen ondersteunen? Neem dan contact op met onze gebiedscoördinatoren. De gebiedscoördinatoren zijn het vaste aanspreekpunt namens de gemeente. Zij zorgen ervoor dat u met de juiste mensen in contact komt zodat uw idee uitgevoerd kan worden. Zij werken met u samen aan een fijne en aantrekkelijke buurt en wijk.

U heeft een plan of idee

Wilt u graag speeltoestellen opknappen? Of liever een picknicktafel in de buurt om gezellig aan te eten? Fleurige plantjes in elke straat? Of wilt u starten met een project voor jongeren zonder werk? Meer informatie over U heeft een plan of idee

Daag de gemeente uit!

Denkt u dat u een taak die nu door de gemeente gedaan worden beter kunt uitvoeren? Wilt u meer invloed op uw leefomgeving? Daag ons uit!