HOME  |  Tis weer bijna kermis in Schagen!

Tis weer bijna kermis in Schagen!

Vrijdag 16 juni is het zover. Dan barst de kermis in Schagen weer in alle hevigheid los. Om 16.00 uur opent wethouder Sigge van der Veek officieel de kermis.

Kleurwedstrijd

Ook dit jaar dagen wij alle kinderen van 4 tot en met 12 jaar van gemeente Schagen uit om hun mooiste kleurplaat in te leveren. Zit je op een basisschool in de stad Schagen of in Callantsoog? Dan krijg je de kleurplaat op woensdag 13 of donderdag 14 juni uitgedeeld in de klas. Kan je niet zolang wachten of woon je in een ander deel van Schagen? Dan kan je de kleurplaat vanaf nu hieronder downloaden.

Heb je de kleurplaat af? Lever hem dan in bij ons in het gemeentehuis. Van 16 tot en met 20 juni staat daar een grote melkbus waar je jouw kleurplaat in kunt gooien. Heb je dat gedaan? Laat het onze mensen van de receptie dan weten. Je krijgt van hen dan een muntje, waarvoor???? Dat is nog een verrassing.

Prijsuitreiking

Voor de mooiste kleurplaten heeft het kermiscomité een mooie prijs. De prijsuitreiking is op woensdag 21 juni, om 15:00 uur in de Muziektuin in Schagen.

De kermis in Schagen duurt tien dagen, van vrijdag 16 juni tot en met zondag 25 juni.

Te downloaden: