HOME  |  Trouwambtenaren

Trouwambtenaren

Corina Borgelt

Borgelt
Contactgegevens en taken Corina Borgelt
Specialismen

Echte liefde, onverwoestbaar.
Zelden zeker, maar nooit gewoon!

Voor elkaar kiezen doe je niet zomaar, des te meer reden om er een bijzondere, speciale dag van te maken. Hoe mooi is het om deel uit te maken van een van de mooiste dagen uit jullie leven?

Sinds maart 2016 ben ik beëdigd en benoemd tot BABS. Het lijkt mij heel bijzonder om jullie verhaal te vertellen en het officiële gedeelte voor mijn rekening te nemen. Om de ceremonie naar jullie wensen in te richten maken we er samen een mooi moment van, zodat jullie hier na jaren nog met een glimlach op terugkijken. Het is JULLIE dag!!!

Peter Dillo

Dillo
Contactgegevens en taken Peter Dillo
Specialismen

Vandaag is jullie dag.

Daaraan bij te mogen dragen is een prachtige opdracht. Moge het geluk en het gevoel van deze dag gedurende lange tijd blijven doorklinken in jullie leven.

Marcel Eversdijk

Eversdijk
Contactgegevens en taken Marcel Eversdijk
Specialismen

Een huwelijk is een heel bijzonder moment in het leven van twee personen. Om daar als trouwambtenaar een bijdrage aan te mogen leveren vind ik heel bijzonder en waardevol. Graag ga ik met het aanstaande bruidspaar in gesprek over hun ideeën en wensen, en welke bijdrage ik daar aan kan leveren. Samen gaan we er een leuke bijeenkomst van maken.

Arie Groen

Groen
Contactgegevens en taken Arie Groen
Specialismen

Ik heb gewerkt bij de gemeente Warmenhuizen en later Harenkarspel. Sinds 1972 ben ik ambtenaar van de burgerlijke stand en sinds 1980 buitengewoon ambtenaar, speciaal voor het voltrekken van huwelijken. Probeer altijd van de huwelijkssluiting iets persoonlijks te maken in nauw overleg met het bruidspaar. Ook inbreng van familie en vrienden is mogelijk. Het is de dag van het bruidspaar en die moeten met een goed en blij gevoel kunnen terugkijken naar deze gebeurtenis. Indien er kinderen zijn, dan worden die er duidelijk bij betrokken. Van tevoren kom ik bij het bruidspaar aan huis voor een gesprek, zodat ik ook zie hoe zij wonen, wat hun hobby’s zijn etc. Ook dat wordt dan meegenomen in de speech.

Henk Lanting

Lanting
Contactgegevens en taken Henk Lanting
Specialismen

De trouwdag, één grote feestdag. Daaraan draagt ook de ambtenaar graag een steentje bij.

Connie Melchers

Melchers
Contactgegevens en taken Connie Melchers
Specialismen

‘’ JA, IK WIL’’, samen met jullie, een bijzonder moment creëren. Met veel enthousiasme voltrek ik een huwelijk of partnerschapsregistratie op een manier die jullie aanspreekt.
Met een persoonlijke toespraak die moet passen als jullie feestkleding, met een gouden glans zoals ringen of sprankelend als champagne. Een unieke herinnering voor altijd.

Fleur van Otegem-Wijers

van Otegem-Wijers
Contactgegevens en taken Fleur van Otegem-Wijers
Specialismen

Trouwen! Persoonlijk vind ik dat de mooiste verbintenis die er is. Op welke manier dan ook, groot of klein,  het blijft een speciale dag. Het is namelijk de dag dat jullie aan elkaar verbonden en samen door het leven gaan en jullie de reis samen verder maken.

Hoe mooi is het voor een trouwambtenaar om een bijdrage te mogen leveren aan deze mooie dag van jullie! Nou ik vind dat het mooiste wat er is. Aangezien ik als ambtenaar een bijdrage mag leveren aan jullie gebeurtenis is het belangrijkste voor mij dat de dag verloopt zoals jullie dat willen. Willen jullie iets speciaals of willen jullie meer iets traditioneels, (bijna) alles kan bij mij.

Jullie wensen staan bij mij dus voorop en ik zou mij zeer vereerd voelen als ik jullie in de echt aan elkaar mag verbinden.

Mireille Sampimon

Sampimon
Contactgegevens en taken Mireille Sampimon
Specialismen

Niets is mooier dan de liefde tussen twee mensen, van welk geslacht, geloof of welke leeftijd dan ook. Als jullie liefde zo sterk is dat jullie hem officieel willen vastleggen, werk ik daar graag aan mee met een plechtigheid op maat.

De gemeente Schagen heeft mij in 2008 benoemd tot buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand. In het verleden heb ik in Zijpe en Harenkarspel gewoond. Ik vind het erg leuk dat ik daar nu ook plechtigheden mag leiden dankzij de fusie.

Myrthe Scheltema de Heere

Scheltema de Heere
Contactgegevens en taken Myrthe Scheltema de Heere
Specialismen

Sinds 2007 ben ik buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand en kom ik ter voorbereiding op jullie huwelijk gewoon bij jullie thuis op bezoek en spreken we dan met elkaar jullie huwelijkssluiting helemaal door.

Wat is het verhaal dat jullie die dag hardop willen laten vertellen over jullie zelf? Hoe heb je elkaar ontmoet? Wat maakt dat jullie van elkaar houden? Al doende werken we met elkaar toe naar een bijzonder moment in jullie leven: de burgerlijke huwelijkssluiting. En dan ga ik jullie verhaal vertellen. En familie en vrienden horen de antwoorden op belangrijke vragen in jullie leven. Dat is mijn bijdrage aan jullie huwelijksdag. Met veel plezier!

Tineke Schilder

Schilder
Contactgegevens en taken Tineke Schilder
Specialismen

Mijn naam is Tineke Schilder en ik woon in ’t Zand. Ik vind het mooi om als buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand (babs) actief te mogen zijn. Een huwelijk of geregistreerd partnerschap is een belangrijke stap. Daar gaan allerlei voorbereidingen aan vooraf om het een onvergetelijke dag te maken.

Als babs wil ik daar graag aan bijdragen. Toen ik, heel wat jaartjes geleden, trouwde, werd dat gedaan door een ambtenaar van de burgerlijke stand die wij nog nooit gezien hadden. Ik kom graag langs om kennis te maken. Dan hoor ik wat voor jullie belangrijk is tijdens de ceremonie om er iets eigens van te maken.

Greet Schoon

Schoon
Contactgegevens en taken Greet Schoon
Specialismen

Ik ben Greet Schoon,en ik woon in Callantsoog.

Het voltrekken van een huwelijk vind ik een erebaan. Niemand is gelijk en ieder paar (jong-oudere-gelijke geaardheid) heeft een andere kijk op het huwelijk. Het huwelijk is een serieuze verbintenis maar er mag ook ruimte zijn voor humor en emotie. En het geheel mag ik leiden volgens jullie wensen tot een onvergetelijke dag. Immers niet ik maar jullie zijn het middelpunt van de huwelijksdag!!!

Brigitte Tauber-Kraan

Tauber-Kraan
Contactgegevens en taken Brigitte Tauber-Kraan
Specialismen

Of je nu kiest voor trouwen of geregistreerd partnerschap, dat de dag bijzonder moet zijn, staat vast. Twee mensen die besluiten om de rest van hun leven samen verder te gaan en dit geluk te laten bezegelen ten overstaan van de getuigen, familie en vrienden. Of misschien juist wel in de intimiteit van een kleine groep dierbaren. Jullie wensen staan centraal, waarbij de persoonlijke noot zeker niet mag ontbreken.