Sluit venster x

Aangepaste openingstijden

Dienstverlening zoveel mogelijk digitaal en telefonisch

Wij werken alleen op afspraak. De onderstaande producten kunt u online regelen:

Ons gemeentehuis is elke werkdag op afspraak open van 8.00 uur tot 12.00 uur en op dinsdag- en woensdagmiddag van 13.30 uur tot 16.30 uur. Heeft u een afspraak? Dan doen wij de deur voor u open (volg de instructies bij de voordeur). Heeft u geen afspraak? Dan kunt u telefonisch contact met ons opnemen op telefoonnummer (0224) 210 400. Na 12.00 uur en op dinsdag en woensdag na 16.30 uur sluiten wij de voordeur.

Meer informatie hierover vindt u ook op onze pagina Informatie over het coronavirus

HOME  |  Verhuizen

Verhuizen

Gaat u verhuizen of bent u net verhuisd? Dan moet u dit doorgeven aan de gemeente waar u gaat wonen. Komt u in de gemeente Schagen wonen of verhuist u binnen onze gemeente? Dan kunt u uw verhuizing digitaal aan ons doorgeven. U kunt uw verhuizing ook bij het gemeentehuis doorgeven. Daarvoor moet u echter wel een afspraak maken.

Let op! Wilt u een eerste vestiging vanuit het buitenland, een hervestiging vanuit het buitenland of een aanvraag voor een briefadres doen? Neem dan telefonisch contact op met de gemeente Schagen, tel. (0224) 210 400.

Digitale formulieren

U kunt dit formulier alleen invullen als uw nieuwe adres in de gemeente Schagen is. Verhuist u naar een andere gemeente, dan meldt u zich bij de betreffende gemeente.

Verhuizing doorgeven

Op afspraak

Wij werken alleen op afspraak. Vrije inloop is niet mogelijk. U kunt telefonisch via (0224) 210 400 een afspraak maken.