Sluit venster x

Afspraak in het gemeentehuis?

In verband met de coronamaatregelen is de hoofdingang van het gemeentehuis gesloten. Als u een afspraak heeft, kunt u bij de hoofdingang het telefoonnummer bellen dat daar is aangegeven. Dan zal de deur voor u worden geopend. Kom niet te vroeg. U voorkomt daarmee dat u teveel met anderen in contact komt.

Let op! Het maken van een afspraak is altijd gratis.

Heeft u vanwege de avondklok een ‘eigen verklaring avondklok’ of een ‘werkgeversverklaring avondklok’ nodig, dan vindt u dit op de website van de Rijksoverheid.

Meer informatie vindt u ook op onze pagina Informatie over het coronavirus

HOME  |  Verhuizen

Verhuizen

Gaat u verhuizen of bent u net verhuisd? Dan moet u dit doorgeven aan de gemeente waar u gaat wonen. Komt u in de gemeente Schagen wonen of verhuist u binnen onze gemeente? Dan kunt u uw verhuizing digitaal aan ons doorgeven. U kunt uw verhuizing ook bij het gemeentehuis doorgeven. Daarvoor moet u echter wel een afspraak maken.

Let op! Wilt u een eerste vestiging vanuit het buitenland, een hervestiging vanuit het buitenland of een aanvraag voor een briefadres doen? Neem dan telefonisch contact op met de gemeente Schagen, tel. (0224) 210 400.

Digitale formulieren

U kunt dit formulier alleen invullen als uw nieuwe adres in de gemeente Schagen is. Verhuist u naar een andere gemeente, dan meldt u zich bij de betreffende gemeente.

Verhuizing doorgeven

Op afspraak

Wij werken alleen op afspraak. Vrije inloop is niet mogelijk. U kunt telefonisch via (0224) 210 400 een afspraak maken.