HOME  |  Verhuizen

Verhuizen

Gaat u verhuizen of bent u net verhuisd? Dan moet u dit doorgeven aan de gemeente waar u gaat wonen. Komt u in de gemeente Schagen wonen of verhuist u binnen onze gemeente? Dan kunt u uw verhuizing digitaal aan ons doorgeven. U kunt uw verhuizing ook bij het gemeentehuis doorgeven. Daarvoor moet u echter wel een afspraak maken.

Let op! Wilt u een eerste vestiging vanuit het buitenland, een hervestiging vanuit het buitenland of een aanvraag voor een briefadres doen? Neem dan telefonisch contact op met de gemeente Schagen, tel. (0224) 210 400.

Digitale formulieren

U kunt dit formulier alleen invullen als uw nieuwe adres in de gemeente Schagen is. Verhuist u naar een andere gemeente, dan meldt u zich bij de betreffende gemeente.

Verhuizing doorgeven

Op afspraak

Door de coronamaatregelen werken wij nu alleen op afspraak. Vrije inloop is daarom helaas niet mogelijk. Om er voor te zorgen dat al onze inwoners op tijd (maar niet te vroeg) het paspoort, identiteitskaart of rijbewijs verlengen, willen we samen met u een datum inplannen. U kunt daarom telefonisch via (0224) 210 400 een afspraak maken. Het maken van een afspraak is gratis.