HOME  |  Leven & Ondernemen  |  Gebiedscoördinatoren

Gebiedscoördinatoren

Wie weet nu beter dan u zelf wat er nodig is voor de leefbaarheid in uw dorp, wijk of buurt? Heeft u ideeën of plannen om uw dorp, wijk of buurt aantrekkelijker te maken? Weet u niet waar u moet beginnen, hoe u de buurt mobiliseert, welke mogelijkheden er zijn of hoe de gemeente u kan ondersteunen? Of heeft u vragen aan de gemeente, omdat u geen antwoord krijgt, het antwoord lang duurt of dat u van het kastje naar de muur wordt gestuurd. Als gebiedscoördinator in uw dorp zijn wij uw vaste aanspreekpunt namens de gemeente. Wij zorgen ervoor dat u met de juiste mensen in contact komt, zodat u uw idee sneller kunt realiseren. Waarbij u alle mogelijkheden benut om samen met uw buurt uw ideeën te realiseren.

Samen met u zetten wij ons graag in voor een vitale, fijne en aantrekkelijke buurt, wijk en dorp. De kansen liggen voor het grijpen: dus laten we kennis maken. We horen graag van u!

Gebiedscoördinator Dirkshorn

In verband met het vertrek van Kim Leegwater, de gebiedscoördinator van uw dorp, gaan wij binnenkort werven voor een nieuwe gebiedscoördinator. Tot die tijd kunt u uw vraag/idee stellen/aanmelden door het invullen van ons contactformulier.

Gebiedscoördinator Sint Maarten

Nop van Warmerdam is uw gebiedscoördinator als u in Sint Maarten woont. Hoe komt u met hem in contact? Meer informatie.

Wat doet de gebiedscoördinator?

De gebiedscoördinator heeft een breed netwerk binnen en buiten de gemeentelijke organisatie. De gebiedscoördinator zorgt ervoor dat u met de juiste mensen in gesprek komt. Meer informatie

Waarom niet overal in de gemeente?

We gaan eerst experimenteren voordat we gemeentebreed gaan investeren. Meer informatie

Niet voor lantaarnpalen en scheve stoeptegels

Meldingen over het openbaar gebied, zoals losse stoeptegels, kapotte lantaarnpalen of zwerfvuil kunnen als vanouds gedaan worden via een Melding openbare ruimte.

Gebiedscoördinator Schagerbrug

In verband met het vertrek van Kim Leegwater, de gebiedscoördinator van uw dorp, gaan wij binnenkort werven voor een nieuwe gebiedscoördinator. Tot die tijd kunt u uw vraag/idee stellen/aanmelden door het invullen van ons contactformulier.

Gebiedscoördinator Tuitjenhorn

Ciska Boersma is uw gebiedscoördinator als u in Tuitjenhorn woont. Hoe komt u met haar in contact? Meer informatie.

Om wat voor initiatieven gaat het?

Groot of klein, dat maakt niet uit, wij denken graag met u mee! Meer informatie

2 euro per jaar per inwoner

Alle dorpsraden, wijkverenigingen en het wijkpanel krijgen ieder jaar 2 euro per inwoner. Dit geld mogen zij vrij besteden naar eigen inzicht. Hoeveel de dorpsraden, wijkverenigingen en het wijkpanel krijgen, hangt af van het aantal inwoners in het gebied van de dorpsraad, wijkvereniging of het wijkpanel woont. Meer informatie