HOME  |  Leven & Ondernemen  |  Nomineer jouw Geluksplek(ken) voor 21 juli!

Nomineer jouw Geluksplek(ken) voor 21 juli!

Ben je ook zo trots op een plek in de buurt waar je woont, een plek met een verhaal, een fijn gevoel of een plek waar je leuke ideeën krijgt? Wil je deze plek graag delen?

Nomineer jouw Geluksplek via de onderstaande knop, meerder plekken nomineren mag!

Nomineer mijn geluksplek

Startsein Nominaties

Dinsdag 17 april hebben Burgemeester Marjan van Kampen en ‘geluksprofessor’ Leo Bormans het startsein gegeven voor de nominaties van Geluksplekken in gemeente Schagen, tijdens het evenement ‘Plek van Geluk’.

Wat zijn Geluksplekken?

Geluksplekken zijn plekken uit de buurt die extra kunnen bijdragen aan ons geluk. Zij hebben een bepaalde waarde (dankbaarheid, schoonheid, harmonie, moed, passie …) of zij hebben een bijzonder verhaal te vertellen. De plekken bestaan dus al en worden op deze bijzondere manier meer onder de aandacht gebracht. Op de Geluksplekken word je uitgenodigd om iets te beleven. Dat kan bewustwording én een mooie wandelroute opleveren. De gevraagde acties zijn kleine geluksinterventies waar je gelukkiger van kan worden.

Geluk kent geen grenzen

Gemeente Schagen is niet de enige die bijzondere plekken van de inwoners op de kaart zet. In ons land bestaan al dergelijke ‘happy spots’ in gemeente Roerdalen en Eindhoven. Ook over de grens zijn ze te vinden, in het Belgische Hasselt en de Duitse gemeente Wassenberg.

Vragen of iets doorgeven? Neem contact met ons op.

Contactformulier