HOME  |  Leven & Ondernemen  |  Tegel eruit - groen erin

Tegel eruit - groen erin

Duurzaam bezig zijn, wie wil dat nu niet? En moeilijk hoeft het niet te zijn. Bijvoorbeeld door wat groen te planten in uw voortuin. Goed voor de biodiversiteit, want vlinders, bijen en vogels zijn er dol op. En goed tegen wateroverlast na een flinke regenbui, want regenwater loopt sneller weg. Door een paar potten neer te zetten of een paar tegels te vervangen voor groen, doet u al heel veel. Daarom zijn wij begin dit jaar de actie ‘tegel eruit – groen erin’ gestart. Deze actie is inmiddels afgelopen.

Vlinderlint in straten

De actie ‘tegel eruit – groen erin’ hield in dat inwoners zich samen met hun buren konden aanmelden voor een gratis vlinderstruik voor in hun voortuin. Een aantal straten doet mee aan de actie. Zij krijgen dit voorjaar een vlinderstruik van ons, waarmee zij de voortuinen in hun straat groener kunnen maken. En met al die vlinderstruiken in de voortuinen ontstaat een heus vlinderlint. Op dit moment zijn wij met de bewoners die zich hebben aangemeld aan het overleggen wanneer wij kunnen langskomen.

Volgend jaar weer?

Of we volgend jaar weer de actie ‘tegel eruit – groen erin’ gaan houden, weten we nog niet. Maar als we dat gaan doen, dan laten we dat uiteraard aan u weten!

Meer informatie

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met Jolanda Buiks of Fred Albers via telefoonnummer (0224) 210 400 of vul het contactformulier in.