Digitale toegankelijkheid

Wij vinden het belangrijk dat u onze website makkelijk kunt gebruiken. En dat u alle informatie makkelijk kunt vinden. Daarom besteden wij veel aandacht aan digitale toegankelijkheid. Digitale toegankelijkheid betekent dat onze website makkelijk te gebruiken is voor iedereen. Wij houden ons aan de standaard Digitoegankelijk EN 301 549.

Onderzoek naar toegankelijkheid

In 2022 is onderzocht of deze website voldoet aan de eisen van EN 301 549. De resultaten hiervan hebben we voor de zogeheten ‘verklaring van toegankelijkheid’ gebruikt. Hierin staat hoe toegankelijk onze website is. En wat wij nog kunnen verbeteren aan onze website, zodat iedereen hem goed kan gebruiken.

Niet toegankelijk?

Heeft u een vraag of opmerking over hoe toegankelijk onze website is? Of heeft u een probleem met onze website waardoor u hem niet goed kunt gebruiken? Laat ons dit weten en vul het contactformulier in. U helpt ons door het volgende te beschrijven of mee te sturen met het contactformulier:

  • De website, het systeem of de app waar u het probleem ervaart.
  • Wat u probeerde te doen op deze website, of in het systeem of in de app.
  • Een omschrijving van wat er mis gaat of wat niet werkt.
  • Een schermafdruk (screenshot) van het probleem.

U krijgt van ons een ontvangstbevestiging van het contactformulier. Bij problemen onderzoeken we wat de mogelijke oorzaak is om u verder te kunnen helpen. We informeren u over de voortgang en de uitkomst. Hoe snel we u antwoord kunnen geven, hangt af van de vraag of het probleem. We verwachten binnen maximaal 3 weken u een antwoord of reactie te kunnen geven.