Melding doen

Is er in uw omgeving iets kapot of niet goed onderhouden? Denk aan: een gat in de weg. Een kapotte lantaarnpaal. Zwerfvuil of losse tegels. Een verstopte riolering. Een vervelende situatie in het verkeer. Of heeft u klachten over het groen en het snoeien in uw buurt? Laat het ons weten via Fixi.nl

Gebruikt u Fixi via de computer? Wij adviseren om gebruik te maken van Google Chrome, Internet Explorer, Microsoft Edge of Firefox.
U kunt ook u melding doen met de Fixi app. De Fixi app is te downloaden in de Appstore (Apple) of Google Playstore (Android). In de instructievideo ziet u hoe u de app kunt downloaden en hoe de app werkt.

Spoed

Bel bij spoedmeldingen van gevaarlijke situaties naar (0224) 210 400.

Grof afval en containers

Heeft u een klacht over huisvuil of grof afval? Staan er bijvoorbeeld een vuilniszak of meubels naast een ondergrondse container? Wilt u een extra afval container aanvragen? Of is uw container niet geleegd? Meld dit bij HVC via (0800) 0700 of via de website van HVC.

Kwaliteit en regels openbare ruimte

Heeft u een melding over ons onderhoud? Lees dan eerst even deze pagina over de kwaliteit en de gestelde normen van het openbaar gebied binnen onze gemeente.