Melding doen

Algemeen

Is er in uw omgeving iets kapot of niet goed onderhouden? Denk aan: een gat in de weg. Een kapotte lantaarnpaal. Zwerfvuil of losse tegels. Een verstopte riolering. Een vervelende situatie in het verkeer. Of heeft u klachten over het groen en het snoeien in uw buurt? Laat het ons weten via Fixi.nl

Gebruikt u Fixi via de computer? Wij adviseren om gebruik te maken van Google Chrome, Internet Explorer, Microsoft Edge of Firefox.
U kunt ook u melding doen met de Fixi app. De Fixi app is te downloaden in de Appstore (Apple) of Google Playstore (Android).

Meerdere meldingen doen

Het is helaas niet mogelijk om meldingen met verschillende onderwerpen of plaatsen in één melding te zetten. U moet voor elk onderwerp een nieuwe melding maken met daarin de juiste plaats. Ook als het om het zelfde onderwerp gaat maar om een andere plaats dan maakt u een nieuwe melding aan.

Spoed

Bel bij spoedmeldingen van gevaarlijke situaties naar (0224) 210 400.

Grof afval en containers

Heeft u een klacht over huisvuil of grof afval? Staan er bijvoorbeeld een vuilniszak of meubels naast een ondergrondse container? Wilt u een extra afval container aanvragen? Of is uw container niet geleegd? Meld dit bij HVC via (0800) 0700 of via de website van HVC.

Kwaliteit en regels openbare ruimte

Heeft u een melding over ons onderhoud? Lees dan eerst even deze pagina over de kwaliteit en de gestelde normen van het openbaar gebied binnen onze gemeente. 
 

Privé-tuinen en overhangend groen

Overhangend groen is vaak een vorm van overlast. Wanneer je op sommige stoepen loopt, moet je regelmatig uitwijken voor overhangende bomen, hagen en struiken. Mensen die met een rollator of een kinderwagen lopen of in een rolstoel zitten, kunnen in veel gevallen de stoep niet blijven volgen. Meer informatie hierover vindt u op de pagina Privé-tuinen en overhangend groen.

Melden illegale situatie, gedrag of bebouwing

Is er sprake van een illegale situatie of wordt er iets gedaan of gebouwd wat niet mag? Dan kunt u dit melden via ons formulier Melding illegale situatie.