Proclaimer

Dit is de officiële website van gemeente Schagen.

Van onze website mag u verwachten dat:

  • Onze informatie klopt en  regelmatig wordt bijgewerkt.
  • Onze teksten leesbaar en begrijpelijk zijn.
  • Onze teksten en ons beeldmateriaal nooit kwetsend of discriminerend zijn.
  • Onze website voldoet aan de webrichtlijnen van de Rijksoverheid.

Ziet u een fout of ontbreekt er naar uw idee informatie? Wij stellen uw reactie op prijs! Laat het ons weten via het contactformulier.

Veilig mailen

Om veilig te kunnen mailen, maken wij gebruik van een beschermde mailomgeving. Deze omgeving zorgt er voor dat berichten veilig verstuurd worden. Ontvangt u een e-mail die op een veilige manier is verstuurd? Dan klikt u op de tekst 'Bekijk en beantwoord beveiligd bericht.' Eventueel moet u hier nog een wachtwoord of sms-code invoeren. U hoeft geen account aan te maken om het bericht te lezen of te reageren op onze berichten.

Auteursrecht

Wilt u de inhoud van deze site gebruiken? Dit is alleen toegestaan wanneer het voor persoonlijk gebruik is. En dus niet voor commercieel gebruik.. Heeft u wel het doel om winst te maken? Dan mag u de inhoud niet zomaar overnemen. Voor dit commercieel gebruik van gemeentelijke informatie op onze website kunnen wij ons beroepen op het auteursrecht. Wilt u van berichten, beeldmerken, logo’s, illustraties of foto’s toch gebruik maken? Vul dan het contactformulier in.

Merkenrecht

Ons merk en logo is vastgelegd bij het Benelux-Bureau voor de Intellectuele Eigendom (BIOP). Wie gebruikt wilt maken van ons merk en/of logo mag dit alleen doen met toestemming van de ons. Wilt u gebruik maken van het merk of logo? Vul dan het contactformulier in.

Verwijzingen naar externe websites

Op deze website komt u verschillende links tegen die verwijzen naar andere websites. Wij bieden dit aan als dienstverlening. Als u op zo’n link klikt, verlaat u onze website. Op de website waar u dan komt, gelden de voorwaarden van die website.