HOME  |  Bestuur & Organisatie  |  Werken bij Schagen

Werken bij Schagen

Een gezellige stadskern, schilderachtige dorpjes, groene polders, bloeiende bollenvelden en zo’n 18 kilometer duurzaam strand. Dat is gemeente Schagen!

Bij ons kom je zonder file op je werk, kun je tijd- en plaatsonafhankelijk werken met je zelf gekozen laptop en telefoon én heb je altijd onze missie voor ogen: “Alles wat wij doen en laten draagt bij aan het geluk van onze inwoners“

Ons gemeentehuis is ingericht als ontmoetingsplek voor circa 400 medewerkers en 47.000 inwoners. Wij richten ons op hoogwaardige dienstverlening aan onze inwoners en ondernemers. En we zoeken altijd naar de hoogst mogelijke vorm van participatie. Dat doen we door proces- en projectgestuurd te werken, (persoonlijk) leiderschap te tonen en door continue te streven naar verbeteringen. We kunnen jouw hulp daar goed bij gebruiken. Meer informatie over onze organisatievisie vind je op onze pagina over de 'Visie van Schagen'.

Zin om mee te doen? Reageer dan op één van onze vacatures.

Onze vacatures

Voor een overzicht van onze openstaande vacatures kijk op werkeninnoordhollandnoord.nl 

Stage

Wil je stage lopen bij de gemeente Schagen? Stuur ons dan een stageverzoek met curriculum vitae via het reactieformulier.

Geef aan waarom jij denkt te passen bij de gemeente Schagen en naar wat voor stageplaats je opzoek bent. Je hoort van ons of wij je uitnodigen voor een kennismakingsgesprek.

Arbeidsvoorwaarden

Wie bij onze gemeente komt werken krijgt te maken met onze arbeidsvoorwaarden. Wat die zijn vindt u op de pagina over onze belangrijkste arbeidsvoorwaarden.