Speelvoorzieningen

Er zijn veel verschillende speelplekken in onze gemeente. Natuurlijk zijn er speelplekken met een schommel en een glijbaan, maar er zijn ook voetbal- en basketbalveldjes en trim- en fitnesstoestellen (en die zijn ook leuk voor volwassen).

De speelplek bij u in de straat kent u natuurlijk wel. Maar u kent vast niet alle speelplekken, want sommigen zijn een beetje verstopt achter de huizen. Op de website buitenspeelkaart www.buitenspeelkaart.nl vindt u makkelijk alle speelplekken. Als u er op klikt krijgt u een foto van de speelplek te zien. Tip! Zoek op de buitenspeelkaart de leukste speelplekken bij u in de buurt en maak een speelplekkentocht voor uw (klein)kinderen.

Openbare sportveldjes

Er zijn een aantal openbaar toegankelijke sportvelden in onze gemeente zoals voetbalveldjes, basketbalpleintjes, skatebanen en een paar locaties met trim- en fitnesstoestellen. Die heel goed te gebruiken zijn voor bootcamp, fitness of om gewoon lekker in de buitenlucht te sporten. Op de website buitenspeelkaart www.buitenspeelkaart.nl vindt u makkelijk alle sportveldjes. Ze staan wel tussen de speelplekken voor kinderen dus het is even zoeken. Als u op de locatie klikt, verschijnt er een foto en kunt u zien wat u daar kunt doen.