Werken bij Schagen

Welkom op onze ‘Werken bij Schagen’ pagina!

Thuis in gemeente Schagen 

Van bollenvelden tot aan de kust. Van winkelen in de stad, of uitwaaien aan het strand. Met prachtige dorpen is er voor elk wat wils in de Kop van Noord-Holland. Een gemeente waar je jezelf kunt zijn en waar je je veilig voelt. Waar je kunt groeien en ontwikkelen. Waar je geluk en voldoening vindt. Waar we ons graag thuis voelen. 

Dat thuisgevoel is anders voor iedereen. Door ons te omringen met de mensen van wie we houden, door ons huis in te richten op een manier die bij ons past en door een omgeving te creëren waarin we ons comfortabel en veilig voelen. Thuis in gemeente Schagen is er voor alle inwoners, ongeacht achtergrond, leeftijd, gender of culturele achtergrond.  

Samen dragen wij bij aan een veilige, duurzame en gezonde gemeente Schagen. Een gemeente waarin we trots zijn en die we graag laten zien en van ons laten horen. Waar je de mensen om je heen kent, de bakker, de slager en de fietsenmaker, wie je ook bent en wat je ook doet. Thuis is iets bijzonders en persoonlijks. 

Bij ons kun je jezelf ontwikkelen en groeien in de richting die jij voor ogen hebt. Samen met jouw collega’s is het een plek waar je kunt blijven leren en jezelf uitdagen. Een organisatiecultuur en werkgever die je aangenaam zullen verrassen. Thuis is waar je jas hangt. Thuis is in gemeente Schagen. 

Iedereen is welkom

Wij hebben vacatures in alle vakgebieden. Denk hierbij aan het ruimtelijk domein, bedrijfsvoering en inwoners & samenleving. Houd vooral onze sociale media in de gaten!

Voor onze organisatie kijken wij in het selectieproces naar potentie, kwaliteit en match. Het maakt bij ons niet uit waar je vandaan komt, wat je gelooft en of je een eventuele beperking hebt. Bij Schagen telt talent en kwaliteit en is iedereen gelijk. Iedereen wordt daarom uitgenodigd om te reageren op vacatures.

Nog steeds geïnteresseerd? Houd dan onze vacature pagina in de gaten en laat het ons weten via jouw sollicitatie. Óf deel nu alvast je interesse met ons via ons contactformulier.

Vrijheid in werken

Werken bij Schagen betekent dat jij de mogelijkheid hebt om jezelf te ontwikkelen op professioneel en persoonlijke gebied door middel van trainingen. Wist je trouwens dat je met jouw eigen laptop en telefoon tijd- en plaatsonafhankelijk kan werken? Zowel op kantoor als binnen de muren van jouw eigen huis?  

In het gemeentehuis hebben wij flexibele werkplekken. Ook hebben wij elke dag vers fruit en mooie vergaderruimtes waar jij zowel digitaal als fysiek aanwezig kan zijn.