Werken bij Schagen

Welkom op onze ‘Werken bij Schagen’ pagina!

Wij verwachten deze pagina op korte termijn een update te geven en daardoor ook de vacatures op onze eigen website te plaatsen. Voor nu kun je nog terecht op werkeninnoordhollandnoord.nl.

Wij hebben vacatures op alle vakgebieden. Denk hierbij aan het ruimtelijk domein, bedrijfsvoering en inwoners & samenleving. Houd vooral onze social media in de gaten!

Voor onze organisatie kijken wij in het selectieproces naar potentie, kwaliteit en match. Het maakt bij ons niet uit waar je vandaan komt, wat je gelooft en of je een eventuele beperking hebt. Bij Schagen telt talent en kwaliteit en is iedereen gelijk. Iedereen wordt daarom uitgenodigd om te reageren op vacatures.

Mocht je geïnteresseerd zijn, houd de website Werken in Noord-Holland Noord in de gaten. Óf deel nu alvast je interesse met ons via ons contactformulier.

In Schagen de vrijheid om te ontwikkelen

Werken bij Schagen betekent dat jij de mogelijkheid hebt om jezelf te ontwikkelen op professioneel en persoonlijke gebied door middel van trainingen. Wist je trouwens dat je met jouw eigen laptop en telefoon tijd- en plaatsonafhankelijk kan werken? Zowel op kantoor als binnen de muren van jouw eigen huis?  

In het gemeentehuis hebben wij flexibele werkplekken. Ook hebben wij elke dag vers fruit en mooie vergaderruimtes waar jij zowel digitaal als fysiek aanwezig kan zijn.  

Nog steeds geïnteresseerd? Laat het ons weten via jouw sollicitatie of als je vragen hebt, bel ons gerust!