Ondernemersloket Schagen / Bedrijfscontactfunctionaris

Onze bedrijfscontactfunctionaris is hèt aanspreekpunt voor alle ondernemers en helpt u graag bij al uw vragen, bijvoorbeeld over het starten, uitbreiden of verplaatsen van een bedrijf.

Ondernemers zijn bijzondere mensen. Zij nemen initiatief om iets nieuws te beginnen. Iets moois te bieden. Een succes te maken van hun product. Ze vragen er nooit applaus voor. Wij hebben enorme waardering voor ondernemers. Wij zetten graag een stapje harder als een ondernemer langskomt. Als hij iets van ons wil, een vraag heeft, beginner is of juist heel gevorderd: ondernemers worden door ons zoveel mogelijk gefaciliteerd. Hoe? Via het Ondernemersloket.

Bent u ondernemer en heeft u vragen over bijvoorbeeld vestiging, verplaatsing of uitbreiding van uw bedrijf? Neem dan contact op met het Ondernemersloket: hét aanspreekpunt voor ondernemers die willen sparren of hun wensen waar willen maken.

Onze bedrijfscontactfunctionaris van het Ondernemersloket denkt graag met u mee.

Ook voor andere vragen, bijvoorbeeld over vergunningsprocedures die u moet doorlopen, kunt u bij ons Ondernemersloket terecht. Heeft u al een concreet plan of wilt u direct een consult aanvragen voor een vergunning, dan hoeft u niet eerst naar het loket maar verwijzen wij u naar onze pagina vergunningen en ontheffingen.

Wij steunen u!

Het Ondernemersloket heeft een ondersteunende rol in het behoud en faciliteren van bedrijven. Dat is niet voor niets, want zo bevorderen we ook de werkgelegenheid. Daarnaast fungeert het loket als een ‘trouble shooter’. We helpen u graag bij de oplossing van problemen. Loopt u als ondernemer vast bij de realisatie van uw plannen? Dan kan de bedrijfscontactfunctionaris u hierbij wellicht helpen. Ook als iets niet lekker loopt in uw bedrijf en de gemeente daar iets aan zou kunnen doen, willen wij u graag ondersteunen. Het gaat bij ons niet om een strakke houding en regeltjes handhaven als dat niet hoeft. We brengen mensen bij elkaar en proberen samen tot een oplossing te komen.

Contact?

Bel het algemene telefoonnummer (0224) 210 400 of vul het contactformulier in.