Voortgang

Algemeen

Op 2 april 2024 is Strukton Wegen en Bouw gestart met de werkzaamheden aan de Schagerweg.

Op de hoogte blijven van de werkzaamheden? Download de app!

Met de Bouwapp houdt Strukton u op de hoogte van de werkzaamheden. Via deze app kunt u ook vragen stellen. U downloadt de app via de Appstore/Playstore of door de QR-code hieronder te scannen met uw telefoon. Heeft u de app gedownload? Zoek dan op de projectnaam ‘Duurzaam Veilig Schagerweg te Schagerbrug’ en volg Strukton.

QR-code BouwApp

Meten trillingen met trillingsmeters

Strukton werkt met materieel dat weinig trillingen veroorzaakt. Toch is het mogelijk dat er tijdens de werkzaamheden trillingen gevoeld worden. Quattro Expertise is een onafhankelijke trillings- en schadespecialist. Zij plaatsen op verschillende panden trillingsmeters. Wanneer Strukton meer trillingen veroorzaakt dan is toegestaan, wordt het werk stilgelegd en wordt er gekeken of er met minder trillingen verder gewerkt kan worden.

Bouwkundige vooropname

Panden die direct aan het werkvak grenzen, krijgen een bouwkundige vooropname.

Quattro Expertise voert deze inspectie uit aan de panden. Dit doen zij vóór de werkzaamheden starten aan zowel de buiten- als binnenkant van het pand. De betreffende bewoners ontvangen een brief van Quattro Expertise met meer informatie en een verzoek om een afspraak te maken.

Waarom is een vooropname belangrijk

Bij een eventuele schade willen eigenaren en de verzekeraar dat deze goed en snel afgehandeld wordt. Een compleet inspectierapport voorkomt discussies omdat dit rapport het bewijs levert van de situatie vóór en na de werkzaamheden. Aan deze vooropname zijn geen kosten verbonden.